Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 15 Pro | Pro Max отримають покращений чіп A17

iPhone 15 Pro | Pro Max отримають покращений чіп A17

Згідно з недавнім галузевим звітом популярного ресурсу DigiTimes, корпорація Apple очікує великий попит на майбутні флагмани iPhone 15 Pro, які презентують вже восени 2023 року, завдяки заміні чіпа на більш потужний.

Попит на оновлену лінійку флагманських смартфонів Apple, ймовірно, буде зумовлений вагомим вдосконаленням процесора A17, першого чіпа Apple для iPhone, побудованого на основі 3-нанометрового процесу першого покоління TSMC.

Очікується, що цього року компанія перейде на 3-нм процес TSMC для чіпа A17 Bionic, який, ймовірно, буде використовуватися в моделях iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Моделі нижчої ланки: iPhone 15 Max або iPhone 15 Plus — все ще працюватимуть на основі чипа A16.

Технологія N3 забезпечить більшу енергоефективність і продуктивність, ніж чіпи, які зараз виробляються за 5-нм техпроцесом. Хоча початкова вартість виробництва 3-нм чіпів вища, Apple підтвердила 100% початкових замовлень, що свідчить про те, що компанія готова платити більше.

Моделі iPhone 15 також матимуть нові елементи дизайну, такі як порт USB-C, сенсорні кнопки гучності та живлення, технологію перископічної камери тощо. Новинки команда Apple анонсує вже цієї осені.

Який процесор буде в Айфон 15 Про Макс та iPhone 15