Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий колір iPhone 15: чи варто на нього чекати навесні?

Новий колір iPhone 15: чи варто на нього чекати навесні?

Apple має приємну для своїх прихильників традицію оновлювати колірну палітру iPhone навесні, стимулюючи інтерес до пристрою за шість місяців до анонсу наступної моделі.

В останні роки компанія успішно впроваджувала цю стратегію, додаючи нові кольори до наявних моделей. Наприклад, червоний колір з'явився у моделей iPhone 7 і iPhone 8 у 2017 і 2018 роках відповідно. У 2021 році до iPhone 12 і iPhone 12 mini був доданий фіолетовий колір, а у 2022 році iPhone 13 отримав зелений колір, а iPhone 14 і iPhone 14 Plus — жовтий. Кожен новий колір супроводжувався рекламною кампанією для залучення уваги покупців.

Новий колір iPhone 15: чи варто на нього чекати навесні?


Однак, за даними Instant Digital, у 2023 році iPhone 15 може не отримати нових кольорів у весняному оновленні. Нещодавно Apple представила нові чохли для iPhone і ремінці для Apple Watch, що зазвичай супроводжувалось оновленням кольорів для iPhone, але цього року інформація про нові кольори для самого телефону відсутня.

Причини такого рішення залишаються невідомими, але варто зауважити, що випуск нових iPad відтерміновано на травень, і компанія, ймовірно, не планує проводити спеціальний захід для презентації нового кольору iPhone. Попри це, можливість презентації нового кольору через прес-реліз все ще існує.