Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий сканер документів від Google Диску дебютує на iPhone

Новий сканер документів від Google Диску дебютує на iPhone

Застосунок Google Диск для iPhone та iPad нещодавно отримав важливе оновлення, серед яких одним з найважливіших є функція сканера документів, яка вже була доступна користувачам Android.

Тепер користувачі яблучної техніки можуть швидко та зручно сканувати документи прямо зі своїх пристроїв. Для запуску сканера потрібно натиснути на нову плаваючу кнопку дії (FAB) з іконкою камери, розташовану над традиційною кнопкою “плюс” у правому нижньому кутку.

Камера в автоматичному режимі робить сканування, в той час як користувач також може здійснювати ручне сканування. Камера впорядковує документ для оптимального сканування, а також підтримує послідовне фотографування багатосторінкових документів.

Новий сканер документів від Google Диску дебютує на iPhone


Користувачі мають можливість попередньо переглянути сканування, відрегулювати межі, повернути зображення та застосувати різні фільтри (кольоровий, чорно-білий, відтінки сірого та фотографічний).

Цікаво, що при збереженні документа, Google Диск використовує машинне навчання для пропозицій назви документа, особливо це актуально в США. Наприклад, якщо сканується чек, програма може розпізнати та додати назву магазину. Користувачі також мають можливість обрати місце зберігання PDF-файлу перед його завантаженням.

Ця функція вже доступна для всіх користувачів Google Workspace та особистих акаунтів Google у останній версії Google Диску для iPhone та iPad (версія 4.2023.46227).