Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?

Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?

Згідно з недавніми чутками, нові смартфони Apple iPhone 15 і iPhone 15 Plus будуть доступні в оновленій колірній гамі, принаймні з п'ятьма різними відтінками на вибір. За словами інсайдера у Твіттера, відомого як Unknownz21, який надав велику частину інформації про майбутні пристрої Apple, для iPhone 15 було протестовано як мінімум шість різних колірних рішень:

Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?


Вчора також з'ясувалося, що команда Apple, схоже, вперше планує комплектувати кожен зі смартфонів у лінійці iPhone 15 плетеним кабелем USB-C — USB-C відповідного кольору. За винятком чорної версії, кожен із кабелів матиме на обох кінцях глянсову білу пластикову оболонку та довжину в 1,5 метра.

На відміну від магнітного кабелю для заряджання Apple Watch та MagSafe 3, плетені кабелі USB-C оснащені трубками для захисту від натягування та перетискання.


Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?


Зараз, всі моделі iPhone поставляються з білим кабелем з білою гумовою оболонкою, незалежно від колірного варіанту, обраного для самого пристрою. Та все ж корпорація Apple поступово переходить на плетені кабелі для більшості своїх пристроїв, а всі моделі MacBook Air і MacBook Pro з ‌‌MagSafe‌‌ 3 поставляються з плетеним кабелем відповідного кольору. Тому зробити те ж саме для ‌‌iPhone‌‌ здається цілком логічним кроком.

Колекціонер прототипів пристроїв Apple Kosutami підтвердив, що бачив зразки нових кабелів для випробувань конструкції (DVT). Тепер Kosutami поділився зображеннями того, що, за його твердженням, є справжніми майбутніми кабелями Apple:

Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?


Помаранчевий кабель, показаний Kosutami, на інших зображеннях виглядає більш рожевим, що спричиняє деяку плутанину в Інтернеті, припускаючи, що насправді він буде швидше у кораловому відтінку. Це також може пояснити рідкісні згадки в мережі про оранжевий iPhone 15.

В одному лютневому звіті говорилося, що iPhone 15 буде доступний в рожевому і синьому кольорах. За останньою інформацією очікується синій колір, але за чутками рожевий відтінок може все-таки стати кораловим. За словами Unknownz21, кольори плетених кабелів USB-C збігаються з деякими варіантами кольорів, протестованими Apple.

В цілому, можна очікувати на такі кольори Айфон 15 і відтінки Айфон 15 Plus:

  • Midnight/Black
  • Starlight/White
  • Orange/Coral
  • Yellow
  • Blue


Кольори Айфон 15: якою буде новинка 2023 року від Apple?

За останні роки лінійки ‌iPhone‌ були запущені лише з п’ятьма стартовими варіантами кольорів, а шостий — випускали весною, щоб збільшити продажі в середині циклу виробництва пристрою. Схоже, що цієї традиції команда з Купертіно дотримається і цього року.