Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Leather Case для iPhone 15: як виглядатиме новий аксессуар?

Leather Case для iPhone 15: як виглядатиме новий аксессуар?

Чутки про те, що команда Apple більше не випускатиме шкіряні чохли для iPhone 15, набирають обертів. Популярні інсайдери діляться інформацією з власних джерел, про те, що для нових моделей потенційно можуть з'явитися чохли зі штучної шкіри або з інноваційного тканого матеріалу.

Раніше в серпні одне з джерел заявило, що Apple не збирається випускати шкіряні чохли для смартфонів 2023 року. А зараз у Твітері та на платформі діляться новими зображеннями, на яких імовірно майбутні фірмові чохли для Айфон 15.

Також в окремих публікаціях повідомляють, що в «оновлених» чохлах зі штучної шкіри для iPhone 15 використовуються такі кольори, як чорний, сірий, зелений, синій та фіолетовий.

Leather Case для iPhone 15: як виглядатиме новий аксессуар?Leather Case для iPhone 15: як виглядатиме новий аксессуар?Leather Case для iPhone 15: як виглядатиме новий аксессуар?


Чохли, очевидно, будуть виготовлені з тканих матеріалів, що створять ефект шкіри, але залишаться екологічно чистішим варіантом. У разі успіху Apple може поширити ініціативу зі штучної шкіри на інші продукти.