Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий iPhone може бути з екраном здатним самовідновлюватися

Новий iPhone може бути з екраном здатним самовідновлюватися

Apple завжди прагнула до інновацій та вдосконалення своїх продуктів, як і заповідав компанії Стів Джобс, але цього разу компанія вирішила зробити крок ще далі і здивувати всіх без виключення. За чутками, основна причина, по якій Apple досі не випустила iPhone зі складаним дисплеєм, полягає в тому, що компанія шукає спосіб створити дизайн, який відповідатиме високим стандартам якості та довговічності. І, можливо, рішення вже не за горами…

Запатентована Apple технологія створення унікальних самовідновлювальних екранів привернула значну увагу не лише серед фанатів яблучної техніки, а й інших компаній-виробників. У патенті детально описано, як екран складаного пристрою складається з трьох основних частин: двох жорстких шарів та гнучкої секції, що їх з'єднує. Винахідливі інженери Apple, скоріш за все, таки знайшли спосіб, за якого пошкоджений екран може самостійно відновлюватися.

Новий iPhone може бути з екраном здатним самовідновлюватися


Ще одним цікавим моментом у патенті є твердження, що ця технологія працюватиме автономно. Проте, у разі потреби, процес самовідновлення можна буде ініціювати або прискорити зовнішнім впливом. Інші подробиці поки що не розкриваються, що лише підігріває інтерес до новинки.

Численні авторитетні аналітики впевнені, що Apple намагається створити справжній фурор на ринку, тому не поспішає з випуском складаного iPhone. Очікується, що довгоочікуваний реліз відбудеться у 2026 році, в цьому вся суть компанії — коли всі конкуренти наввипередки презентують нові складані телефони, Apple спокійно споглядає за цими перегонами, готуючи максимально бездоганний продукт. Залишається лише чекати на нього, та ділитися здогадками щодо його функціонала.

Цікаво, що за чутками першим складним пристроєм від Apple стане не iPhone, а 20-дюймовий MacBook. Цей пристрій покликаний закласти основу нової категорії продуктів Apple: у складеному вигляді він функціонуватиме як звичайний лептоп, а в розкладеному, з підключеними аксесуарами, перетворюватиметься на моноблок.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ