Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Можливості та характеристики iPhone 15, які точно варті уваги

Можливості та характеристики iPhone 15, які точно варті уваги

Залишилось зовсім трішки до вересневої презентації Apple на якій представлять нове покоління фірмових смартфонів Apple iPhone 15 та нові гаджети від кращих творців з Купертіно. І перед великою аудиторією постає запитання: варто оновлювати смартфон влітку чи краще дочекатись виходу гарячої новинки? Щоб відповісти на це питання — варто враховувати низку факторів, як от бюджет, вподобання, модель старого смартфона.

Та все ж не буває "невдалого часу", щоб купити бажаний iPhone. Складніше буде користувачам, що вагаються у виборі між двома моделями.  Отож, якщо ви надаєте перевагу функціям iPhone 14 Pro, але вам більше подобається ціна iPhone 14, ви можете отримати найкраще з обох варіантів в новому Айфон 15.

Очікується, що цього року Apple представить Dynamic Island у базових лінійках. А також, iPhone 15 і iPhone 15 Plus можуть отримати оновлену камеру на 48 Мп, яку осінь минулого року отримала основна камера на iPhone 14 Pro Max.

характеристики Айфон 15, огляд Айфон 15


Якщо ви бажаєте отримати найкращу камеру у смартфоні — iPhone 15 Pro Max, зокрема, може бути особливо привабливим. Після багатьох років чуток очікується, що найдорожчий iPhone від Apple матиме систему лінз у стилі перископа для більшого оптичного масштабування.

Минулого року Apple випустила свій найдоступніший телефон з великим екраном, iPhone 14 Plus, який також є найлегшим iPhone з великим екраном. Але для iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max розробники можуть зменшити вагу завдяки зміні матеріалів. Очікується, що Apple змінить рамки з нержавіючої сталі на титанові. Більш легкий матеріал може зробити телефони 15 Pro більш привабливими для користувачів, які не хочуть, щоб iPhone був важким.

Є ще одна відмінність, яка може вплинути на ваше рішення купити Айфон зараз або почекати. iPhone використовує порт Lightning від Apple з 2012 року, та все ж очікується, що лінійка iPhone 15 отримає не порт Lightning, а USB-C. Це чудова новина, якщо ви вже заряджаєте всі інші пристрої за допомогою USB-C, а також це може стати вирішальним фактором у вашому рішенні про покупку, якщо ви віддаєте перевагу Lightning.

І останнє, що варто зауважити: є шанс, що iPhone 15 Pro буде коштувати дорожче, ніж iPhone 14 Pro. Щороку про це ходять чутки, але це дійсно може статися. А також команда Apple, швидше за все, припинить випуск iPhone 14 Pro, коли буде анонсовано iPhone 15 Ultra, тож це ще одна річ, яку слід враховувати.

Кольори корпусу Айфон 15, в яких кольорах буде Айфон 15