Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Висновки онлайн-конференції Apple за 23 лютого 2021 року

Висновки онлайн-конференції Apple за 23 лютого 2021 року

Щорічні збори акціонерів Apple відбулись зранку, 23 лютого, у віртуальному форматі, що дозволило акціонерам голосувати за пропозиції та задавати питання керівникам Apple. Apple зазвичай не розкриває інформацію про товар на зборах акціонерів, і 2021 рік не став винятком. Багато з того, що було сказано, стало підсумком прибутку за І квартал та повторенням політики Apple щодо конфіденційності, навколишнього середовища та інших основних цінностей.

Генеральний директор Apple Тім Кук сказав акціонерам, що 2020 рік був періодом плідних інновацій. "Apple виробляє найкращі, найкорисніші, найбільш інноваційні та найбільш надійні продукти, і цього року ми перенесли цю місію на новий рівень", — сказав Кук.

Кук відмовився надати конкретні подробиці щодо будь-яких майбутніх продуктів, але сказав, що попереду "цікаві речі для iPhone" і "великі речі для обчислень". Apple працює над новими моделями iPhone 13, які будуть послідовниками лінійки iPhone 12, а також є чутки про оновлені та перероблені моделі iMacs та MacBook Pro, які матимуть ще потужніші кремнієві чіпи Apple.
AirPods Max є "надзвичайно популярним серед рецензентів та користувачів", а HomePod mini був описаний як "черговий хіт" під час свят.

Кук заявив, що Apple за останні шість років придбала близько 100 компаній. "Ми не боїмося розглядати покупки будь-якого розміру", — сказав Кук. "Основна увага приділяється невеликим інноваційним компаніям, які доповнюють нашу продукцію та допомагають просувати їх вперед".

Щодо екологічної тематики, Кук сказав, що Apple готується досягти своєї "найамбітнішої мети на сьогодні", яка має бути здійснена до 2030 року — нейтральною до вуглецю у всьому ланцюгу поставок.
"Ми твердо впевнені, що всі компанії — якщо вони сподіваються бути конкурентоспроможними в майбутньому — повинні починати з лідерства в цій галузі", — сказав Кук. Apple також прагне виготовляти всю свою продукцію, не витягуючи нічого із землі в майбутньому, і "суцільний характер" цієї мети "створив величезну енергію всередині" для внесення великих змін. Apple у 2020 році виключила адаптери живлення та навушники із упаковки «iPhone», що, за словами компанії, було зроблено для подальших екологічних цілей та зменшення відходів.

Висновки онлайн-конференції Apple за 23 лютого 2021 року

"Я завжди вважав, що час говорити — це час, коли вам є що сказати", — відповів Кук на запитання, чому Apple в цей час висловлюється щодо конфіденційності. Кук заявив, що сподівається, що зусилля Apple щодо поліпшення конфіденційності як в App Store, так і в додатках із ярликами конфіденційності програм та вимогами до прозорості програм будуть "брижами у ставку", що рухатиме всю галузь вперед. Apple продовжує підтримувати всеосяжний федеральний закон про конфіденційність у США та всесвітнє законодавство та міжнародні угоди для захисту "основних прав конфіденційності скрізь".

Готуючись до викликів пандемії, Кук сказав, що Apple все ще вчиться новим речам, але "надзвичайний потік інновацій та креативності" є свідченням стійкості співробітників під час випробування. Співробітники Apple краще адаптувались та співпрацювали, але Кук заявив, що "заміна зустрічі віч-на-віч" не замінюється, і що більшість співробітників Apple "не можуть дочекатися", щоб знову зібратися в офісі.
Кук також розповів про різноманітність та інклюзію, справедливих виплат в Apple, Apple TV +, регулювання ‌App Store‌, цілі освіти Apple та, що цікаво, ідентичність Apple.

Багато в чому світ змінився, але принципово — Apple. Apple складається з людей, які хочуть провести своє життя, роблячи речі, які збагачують життя інших, роблячи їх більш досконалими, креативними та людянішими. Нам комфортно говорити «ні» багатьом речам, а лазер фокусується на тих сферах, де ми можемо мати найбільший вплив, невпинні інновації. Технологія, створена людьми для людей та з урахуванням добробуту людей. У найкращому і найнадійнішому плані технологія повинна допомогти нам залишити світу краще, ніж ми знайшли.

Сподіваючись на майбутнє, Кук сказав, що він не бачить викликів у 2021 році, а можливостей, якими потрібно буде керувати "креативно, розумно та старанно". Кук зазначив, що в поточній лінійці продуктів "iPhone", Mac та Apple Watch ніколи не було набору продуктів з "більшим ступенем майбутнього потенціалу".

Кук сказав, що ніколи не було більш складних умов, в яких Apple працювала, ніж пандемія 2020 року, але він з оптимізмом дивиться в майбутнє, і Apple завжди думає про те, як допомогти громадам стати більш сильними, справедливими і "якими в цьому можуть допомогти технології світового класу, які ставлять людство в основі своєї справи ".