Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Як вибрати швидку зарядку для iPhone 14 Pro Max?

Як вибрати швидку зарядку для iPhone 14 Pro Max?

Вперше можливість швидкої зарядки Apple була представлена у 2017 році. Але тільки одинадцяте покоління iPhone отримало 18 Вт блоки живлення, що дозволяють випробувати цю функцію. У 2020 році корпорація прийняла рішення забрати зарядні пристрої із комплектів смартфонів, змушуючи користуватися зарядками попередніх моделей або купувати нові окремо.

У цій статті ми розберемося як вибрати якісну та надійну швидку зарядку, яка вдало поповнить запас енергії нового iPhone 14 Pro Max та інших актуальних моделей смартфонів Apple, а також порадимо кілька наших улюблених моделей.

Сумісність

Як уже було сказано, можливість швидкого заряджання на Айфоні з'явилася в 2017 році. Це означає, що всі власники iPhone 8 і новіших моделей можуть скористатися нею, володіючи відповідним зарядним пристроєм.

Роз'єм

Зараз усі iPhone використовують порт Lightning, тому саме кабель такого типу вам і знадобиться. Якщо говорити про порт блоку живлення, це USB-C.

Максимальний струм

Цей показник вимірюється Вт і починається з 18 Вт, а закінчується 140 Вт. Швидка зарядка буде відбуватися при використанні блоку живлення, що працює в цьому діапазоні, а ваш iPhone сам відрегулює потрібну потужність струму.

Контролер

Якісні пристрої мають спеціальний контролер, який убезпечить акумулятор вашого смартфона від перевантаження та перепадів електроенергії.

Сертифікація

Переконайтеся, що вибраний зарядний девайс має сертифікацію UL/CE/FCC. Це стане мінімальною пробою якості і буде знайомим, що такий пристрій можна використовувати з iPhone.

Можливість паралельної зарядки

Можливо, ви плануєте використовувати зарядний пристрій для двох або більше гаджетів. У такому випадку перевірте, чи залишає він за собою можливість паралельної зарядки кількох девайсів.

Найкращі швидкі зарядки для iPhone 14 Pro Max:

Belkin USB-C PD GaN Wall Charger — універсальний пристрій, який можна використовувати для швидкого заряджання як iPhone, так і MacBook Pro. З пропускною здатністю 65 Вт, він здатний зарядити 50% акумулятора смартфона за 30 хвилин, а ноутбука — за годину.

Google 30W USB-C Power Charger — може здатися дивним вибором, але в цілому цей 30 Вт гаджет є однією з найбільш відповідних зарядів для iPhone.

Native Union Smart Charger PD 20W — завдяки адаптерам європейського, американського та британського стандартів буде ідеальним для тих, хто багато подорожує.

Apple 20W USB-C Power Adapter — немає нічого кращого, ніж оригінальний аксесуар для вашого яблучного девайсу. Зарядка від Apple має 100% сумісність з будь-яким айфоном і точно подбає про його акумулятор.

характеристики Айфон 14 Про Макс оригінального нового смартфона

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ