Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 16 Pro Max: чим здивує флагман Apple?

iPhone 16 Pro Max: чим здивує флагман Apple?

Не так давно тільки на щорічній конференції WWDC 2024 були презентовані оновлення для лінійки смартфонів, як з’явилась велика кількість тих, хто мріє купити iPhone 16 Pro Max — найбільший Айфон з усіх існуючих. Таке бажання цілком виправдане, адже попри те, що офіційної інформації обмаль, грунтуючись на витоках від офіційних джерел, вже можна зробити висновки стосовно того, яким буде цей флагман. А буде він насправді революційним, але про все по порядку. Якщо ви ще нічого не чули про новинку, то в огляді Ябко буде дуже багато корисної інформації, починаючи від того, яка ціна iPhone 16 Pro Max, та закінчуючи його особливостями в технічному плані.

Купити iPhone 16 Pro Max


Коли вийде та скільки коштуватиме?

Відразу варто сказати, що точної інформації про вартість флагмана немає. Однак, враховуючи підвищення ціни на iPhone 15 Pro Max на $100, глибоко сподіваємось на те, що розробник залишить ціну без змін хоча б на рік. Якщо наші сподівання будуть почуті керівництвом компанії, то стартова ціна моделі з 256 Gb пам'яті буде в районі $1,199. Ця таємниця, скоріш за все, буде розкрита 10 вересня, попередні ж замовлення можна буде зробити вже 13 вересня, а сам реліз відбудеться 20 вересня. Проте, поки це тільки припущення.

На який дисплей та дизайн можна розраховувати?

Всі, хто чекав збільшення екрана, дочекались і тепер він буде цілих 6.9 дюйма! Отож, це рекордсмен по розміру дисплея серед усіх існуючих нині смартфонів Apple.

На ранньому рендері видно, що новинка буде на 0.19 дюйма вища за аналогічну модель 15 серії, але лише на 0.019 дюйма ширша. Рамки зменшаться до 1.15 мм, тому це ще додасть візуальної величини. Його так само зручно буде використовувати, але для тих, хто не любить великі смартфони, модель точно не підійде.

Нові дисплеї розробник зробив більш енергоефективними завдяки впровадженню більш просунутої технології синьої флуоресценції. За рахунок цього зменшиться енергоспоживання.

Новий iPhone 16 Pro Max


Як щодо специфікацій?

iPhone 16 Pro Max буде обладнаний новеньким чіпом A18 Pro, про який вже відомо доволі багато. Для початку, він побудований за технологією TSMC N3E, а це вже феноменальний приріст продуктивності. В деяких тестах A18 Pro обганяє чіпи серії M, які встановлені на ноутбуках і планшетах Apple!

Проблем зі зберіганням інформації не буде, адже смартфон матиме від 256 ГБ до 2 ТБ пам'яті.

Вимкнення світла не злякають батарею!

Підтверджені чутки свідчать про те, що Apple вдало попрацювала над зниженням тепловиділення для батарей, використовуючи нову металеву оболонку. В поєднанні з вищою щільністю батареї ця оболонка виступає гарним гарантом того, що час автономної роботи телефону зросте, а нагрівання не буде вже такою проблемою. Ємність батареї збільшиться до 4676 мАг, що відверто радує.

Камера iPhone 16 Pro Max


Піднімаємось на рівень фотомистецтва

Ну, і куди ж без нововведень в сфері фотографії та відеозйомки? Це головний козир, який і робить Айфони такими особливими, тому на нього варто зробити особливий акцент.

Основна камера смартфона отримає більший сенсор, розмір якого становитиме 1/1.4 дюйма. Більше захопленого світла — вища якість фотографій. Причому низька освітленість вже не буде критичною. Також, аналітики говорять про покращене покриття для зменшення відблисків.

Революційні зміни чекають телеоб'єктив. Солодкі чутки свідчать, що його фокусна відстань може зрости аж до 300 мм. Просто уявіть, які світлини можна буде робити з далекої відстані, використовуючи зум!

Ультраширококутна камера отримає роздільну здатність 48 Мп, для порівняння, в минулій версії це було лише 12 Мп.

Хоча якихось радикальних змін у фронтальній камері не очікується, вона все одно буде неперевершеною зі своєю роздільною здатністю в 12 Мп та діафрагмою f/1.9. Ваші селфі будуть такі ж чудові.

Що дасть нове програмне забезпечення?

iPhone 16 Pro Max буде працювати на iOS 18, яку ми вже побачили на WWDC 2024. Основні переваги його використання полягають в кастомізації початкового екрана, нових функціях для додатків Maps, Messages та Wallet, а також доволі суттєві оновлення додатка Photos.

Проте, “королем вечірки” є звісно штучний інтелект — Apple Intelligence. Він навчить Siri краще вас розуміти, а також надасть корисні інструменти для професійного написання текстів, редагування світлин та створення нових зображень.

Отож, на основі того, що наразі відомо, можна говорити про те, що новий телефон обіцяє бути справжнім “звіром”. Його технічні характеристики додають впевненості в тому, що розробник обрав вірний шлях, щоб сподобатись багатомільйонній армії прихильників.