Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5

Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5

Цей день настав! Сьогодні справжнє свято для поціновувачів геймінгу — відбувся реліз супергеройського екшену Marvel's Spider-Man 2 на консолях PlayStation 5. На честь виходу гри розробники опублікували ролик із коротким оглядом сюжету попередніх ігор. А на сайті мережі магазинів Ябко вже можна придбати ігрову приставку Sony PlayStation 5 (BluRay) + Marvel`s Spider-Man 2 Limited Edition, щоб одним з перших насолодитись захопливим сюжетом та дивовижними краєвидами.

Також раніше в мережі з'явилися перші рецензії на Marvel's Spider-Man 2. Рейтинг гри на сайті Metacritic склав 91 бал зі 100. Багато журналістів назвали Marvel's Spider-Man 2 однією з найкращих ігор 2023 року. Рецензенти зазначили, що сіквел зумів покращити майже всі аспекти оригінального тайтлу, зробивши ігровий процес різноманітнішим та ще більш захоплюючим.



Події гри розгортаються через дев'ять місяців після фіналу спін-оффа про Майлза Моралеса. У центрі сюжету сиквела — дует "павучків", які разом борються зі злочинністю Нью-Йорка. Історія гри багато в чому присвячена тому, як Пітер Паркер став носієм паразитичного організму, який збільшує його силу, але водночас негативно впливає характер.

Варто зазначити, що в новому релізі Marvel's Spider-Man 2 головним героям доведеться зіткнутися з безліччю лиходіїв: Крейвен-мисливець, Ящур, Пісочний чоловік, Містеріо і Венум, який став окремою істотою після відділення симбіоту від попереднього господаря.

Геймплейно друга частина екшену багато в чому схожа на попередні релізи, проте в порівнянні з ними — отримала розширене місто (і навіть "маленьку Одесу" з низкою локацій стилізованих в Українській тематиці), а також кілька нових механік, включаючи можливість польоту за допомогою павутинних крил.


Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5Відбувся реліз Marvel's Spider-Man 2 для PS5