Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple запускає 20 нових ігор для сервісу Apple Arcade

Apple запускає 20 нових ігор для сервісу Apple Arcade

Команда розробників Apple оголосила про випуск 20 нових ігор для фірмового сервісу Apple Arcade, який пропонує необмежений доступ до більш ніж 200 неймовірно захоплюючих ігор.

Серед нових ігор, що будуть доступні тільки в Apple Arcade:

  • WHAT THE CAR?
  • TMNT Splintered Fate
  • Disney SpellStruck
  • Cityscapes: Sim Builder.

Також у сервісі зʼявляться популярні ігри з App Store, у тому числі: Temple Run+, LIMBO+ від Playdead, PPKP+ та безліч інших.

Apple запускає 20 нових ігор для сервісу Apple Arcade

«Apple Arcade поєднує сотні кумедних ігор в одному ігровому додатку, щоб наші користувачі могли відкривати для себе щось нове і насолоджуватися, — сказав Алекс Рофман, старший директор Apple Arcade Apple. «Сьогоднішній запуск поповнює наш відзначений нагородами сервіс 20 новими іграми, в які людям сподобається грати та ділитися ними зі своїми друзями та сім'ями».

З моменту свого дебюту у 2019 році Apple Arcade надає передплатникам унікальні переваги. Без реклами, без покупок у додатку та з надійним захистом конфіденційності — сервіс пропонує веселий та безпечний ігровий досвід для користувачів різного віку. Він також містить щотижневі оновлення контенту та запуск нових ігор, в які можна грати на Apple iPhone, Apple iPad, Apple Mac та Apple TV, доступних у рамках однієї комплексної підписки з доступом для шести членів сім'ї.