Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple оснастить iPhone 15 покращеним UWB для інтеграції Vision Pro

Apple оснастить iPhone 15 покращеним UWB для інтеграції Vision Pro

Низка джерел та відомих інсайдерів повідомляє, що команда Apple планує оновити Apple iPhone 15 та додати покращені можливості ультраширокого діапазону (UWB), щоб краще інтегрувати фірмовий смартфон з новенькою гарнітурою доповненої реальності (AR) Apple Vision Pro.

Аналітик Мін-Чі Куо заявив у новому звіті, що Apple налаштує та покращить функції iPhone 15 у рамках наступних кроків зі створення екосистеми навколо Vision Pro. Згідно з повідомленнями, першим кроком у цьому процесі стане оновлення чіпа UWB в майбутніх iPhone 15 Pro MaxiPhone 15 Pro та базових варіантах нового покоління. За словами Куо, Айфон 15 може використовувати нову версію чіпа UWB, який Apple тепер називає чіпом U1, щоб бути більш ефективним і надійним.

Айфон 15 працює з Vision Pro


Чіп U1 вперше з’явився в iPhone 11, і з того часу він інтегрований у кожну модель яблучних смартфонів. Чіп U1 також задіяний  у трекерах Apple AirTag, Apple Watch від Series 6 і новіших, HomePod mini, повнорозмірному HomePod другого покоління та зарядному футлярі AirPods Pro 2.

Apple використовує чіп U1 для багатьох різних функцій, зокрема Find My, Handoff, AirDrop тощо. Куо вважає, що оновлена ​​версія чіпа U1 покращить продуктивність цих функцій, а також зіграє ключову роль в інтеграції Vision Pro з іншими продуктами Apple.

Окрім оновленого чіпа UWB, Мін-Чі Куо також повідомив про те, що iPhone 15 може підтримувати Wi-Fi 7, стандарт технології наступного покоління. Безпровідне підключення Wi-Fi 7 обіцяє значні покращення швидкості та продуктивності порівняно з попередніми поколіннями, що може бути корисним для програм AR та VR, які вимагають передачі даних із високою пропускною здатністю.

Apple оснастить iPhone 15 покращеним UWB для інтеграції Vision Pro


Очікується, що iPhone 15 вийде у вересні 2023 року, а гарнітура Vision Pro, що була представлена на WWDC 2023 — буде випущена у першій половині 2024 року.