Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чорна Пʼятниця в Ябко: особливі ціни на особливу техніку

Чорна Пʼятниця в Ябко: особливі ціни на особливу техніку

Чорна Пʼятниця 2023 в Ябко — гарячий сезон для любителів шопінгу та поціновувачів смарт-підходу до покупок. Традиційно, розпродаж на Чорну Пʼятницю триває один день, та ми, як завжди, даруємо вам ще більше можливостей, щоб ви змогли потішити себе і близьких особливими покупками з максимальною вигодою. Саме тому, Чорна Пʼятниця в Ябко триватиме цілий тиждень — з 20 до 26 листопада.

На спеціальній сторінці "Чорна Пʼятниця" та в основному каталозі інтернет-магазину Ябко, ви знайдете широчезний вибір особливої техніки, топових гаджетів та крутезних аксесуарів від популярних брендів зі знижками. Згадайте, як давно ви хотіли купити новий смартфон, мріяли про смарт-годинник, планували оновити ноутбук або ж нарешті придбати компактний планшет для подорожей? У нас є все, і навіть більше :)

Особливі пропозиції на техніку від: Dyson, Sony, Garmin, GoPro, Samsung, Google, DJI, EcoFlow, Microsoft, Nintendo, Asus, XboxRazer, Hator, а також на вживані смартфони Apple — будуть активними з першого дня Чорної Пʼятниці в Ябко. А кульмінацією стане гарячий розпродаж Apple-техніки, що розпочнеться 24 листопада, і триватиме до 26 листопада.

Отож, рекомендуємо заздалегідь скласти wish-лист та слідкувати за новинами про старт розпродажу в соціальних мережах, та на сайті Ябко. Не прогавте можливість зловити свою особливу знижку на особливу техніку в Ябко :)

Чорна Пʼятниця в Ябко: особливі ціни на особливу техніку