Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Відкриття магазину Ябко у Вінниці!

Відкриття магазину Ябко у Вінниці!

Магазин техніки Apple у місті Вінниця — Ябко пропонує найкращий асортимент оригінальної продукції за найкращою ціною. Техніка Apple — це завжди досконалі та елегантні рішення, що з легкістю завойовують серця користувачів та критиків, а також задають тренди на світовому ринку техніки. Новий iPhone X, оригінальний MacBook чи дешевий iPad — ще один доказ сучасності та того, що компанія прагне до постійного вдосконалення. 

Шукаєте де купити iPhone у Вінниця? Магазин Ябко прийде на допомогу з цим питанням. В асортименті усі актуальні моделі телефонів: iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, 8 та 8 Plus і звісно ж iPhone X. 

Також у нас найширший вибір MacBook Air та MacBook Pro у Вінниці з кращими цінами та гарантією від виробника. 

Затишний магазин Ябко у Вінниці розташований в ТРЦ Скай Парк. Професійний персонал залюбки надасть вам детальну консультацію та посприяє з вибором та оформленням покупки чи кредиту. Сервісний центр допоможе з вирішенням будь-якої проблеми з MacBook, здійснить терміновий ремонт iPhone чи iPad. 
Де можна обміняти  iPhone у місті Вінниця?  Найзручніше за програмою Trade-in у Ябко. А купити новий айфон у Вінниці простіше простого, достатньо в один клік оформити замовлення на сайті або безпосередньо у магазині. Ціна iPhone у Вінниці, завжди актуальна у магазині Ябко. Ми з легкістю доставимо оригінальний iPad, новий iMac, дешевий MacBook у пункт видачі у Вінниці. Тут знайдете як новий так і б/у iPhone чи вживаний iPad за лояльною ціною.

 

iPhone 6s Вінниця
iPhone 7 Вінниця
iPhone 7 Plus Вінниця
iPhone 8 Вінниця
iPhone 8 Plus Вінниця
iPhone X Вінниця