Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи варто купити iPhone 7 Plus у 2018-му році?

Чи варто купити iPhone 7 Plus у 2018-му році?

Навіть у час виходу та активних продажів новинок 2017 року, як от iPhone 8, iPhone 8 Plus та iPhone X — оригінальний iPhone 7 Plus не втратив своїх позицій, а й досі залишається одним з перших у списках популярних гаджетів. Це й не дивно! Не важливо, новий iPhone 7 Plus чи вживаний — він все ще крутий та актуальний.

Для сучасного користувача, що активно споживає контент та створює візуальні шедеври, як от фото та відео найвищої якості — такий телефон просто необхідний. Адже він поєднав у собі не тільки передові можливості, а й яскравий і великий екран, чітку камеру та потужну начинку. Оперативної пам’яті на борту цього велетня — 3GB, що надзвичайно багато для пристроїв на базі iOS. Одночасно запущеними можна тримати декілька важких та ємкісних програм, або ж ще більше “легких”. Однозначно, купити iPhone 7+ можна й лише через надзвичайну потужність.

Вигідно купити iPhone 7 Plus у Вінниця легко в магазині Ябко в ТРЦ Скай Парк. Основною перевагою, що спонукає купити новий Айфон 7 плюс у місті Вінниця є низка бонусів та персональні знижки на наступні покупки. Магазин Ябко Вінниця пропонує також унікальну можливість придбати розширену гарантію на 1 і 2 роки та пакет ексклюзивних платних програм та додатків, що піднесуть користування смартфоном на новий рівень.