Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Тепер Apple може прирівнювати зйомку на iPhone до студійної

Тепер Apple може прирівнювати зйомку на iPhone до студійної

Компанія Apple на презентації iPhone X заявляла, що його камера буде здатна робити фотографії студійної якості. Тепер до такого висновку прийшли і в Управлінні рекламних стандартів Великобританії.

Експерти Управління рекламних стандартів Великобританії розповіли, що об'єктив iPhone X з еквівалентною фокусною відстанню 50 мм можна вважати одним із популярних об'єктивів, які використовуються фотографами в студії. А сама функція «Портретна освітлення» створює ефект студійної зйомки навіть за кордоном студії.

Також експерти зізналися, що камера iPhone X пропонує широкий спектр інструментів для створення фотографій високої якості. Перевірка Управління показала, що заявлені, компанія Apple, можливості повністю відповідають реальності.

Перевірка проводилася на основі рекламного ролика, в якому Apple порівнює фотографії, зроблені з використанням функції «Портретна освітлення» з професійною роботою, виконаною в студії. Компанія Apple для створення такого ефекту вивчала роботи топових фотографів, художників і іміджмейкерів з усього світу.