Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

Нове покоління, так позиціонує компанія Apple новий iPhone 8 Plus. З однієї сторони новинку складно відрізнити від iPhone 7 Plus, особливо якщо обоє в чохлі. Але, як ми всі знаємо, зовнішність буває оманливою, а родзинка прихована глибоко в середині.

 

Дизайн

Дизайн нової лінійки отримав лише косметичні зміни, що представлені скляною задньою панеллю. Лицева сторона все така ж як і в iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus та iPhone 7 Plus. Заміна металу на скло дозволила зменшити полоси—антени та розмістити їх лише на гранях. Також, під склом сховали логотип—яблучко і спалах камери, а сама камера все так само випукла. Скляна задня панель ніяк не вплинула на рівень захисту від води, і так само як попередники смартфон пройшов сертифікацію за стандартом IP67.
Розміри пристрою змінились буквально на міліметри, тому чохли від iPhone 7 Plus без проблем підійдуть і на “вісімку”. А от вага збільшилась до 202 грам, проте iPhone 8 Plus за відчуттями не є важчим ніж 188-грамовий iPhone 7 Plus.

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

 

Дисплей

iPhone 8 Plus наділений 5,5-дюймовим IPS екраном з розширенням 1920х1080 точок та контрасністю 1:1123. Калібрування кольорів на високому рівні, кольорова гама екрану ближча до холодних відтінків. Хоч тип та розширення матриці екрану не змінилось, та кольори на новому дисплеї виглядають більш яскравими та насиченими.
Також екран наділений новою функцією True Tone, що за допомогою системи датчиків освітлення налаштовує баланс температури дисплею відповідно до навколишнього освітлення. Таким чином зменшується навантаження на зір та забезпечується комфортне користування за будь-яких умов освітлення.

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

 

Камери

Новий iPhone 8 Plus для зйомки фото та відео використовує систему з двох камер з розширенням 12 МП: ширококутна з діафрагмою f/1.8 і телекамера з діафрагмою f/2.8. Як помічають користувачі — характеристики такі ж як і у камери iPhone 7 Plus. Проте завдяки оновленому програмному забезпеченні та новому потужному процесору процес зйомки став більш приємним. Режим HDR тепер працює ще краще, проте його не можливо вимкнути безпосередньо в додатку, а лише в налаштуваннях камери.
Розробники також зробили сюрприз для фанатів “селфі” вдосконаливши портретний режим опцією Portrait Lighting, що здатна симулювати різноманітні варіанти студійного освітлення. Приємно здивують Live Photo , ефект “Маятник”, довга витримка — спробуйте нові ефекти щоб відчути всі переваги камер нового айфон 8 плюс.
Фронтальна камера — все та ж HD Face Time з 7-ми мегапікселями, з діафрагмою f/2.2 та спалахом Retina Flash. Розширений кольоровий діапазон та передова технологія обробки пікселів та автоматична стабілізація зображення дозволяє створювати вражаючі світлини.

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами

 

Продуктивність та автономність

От чим, а потужністю цей смартфон може сміливо похвалитись, адже використовується новий процесор від компанії Apple A11 Bionic з 6-ядерним чіпом, що працюють за схемою 4+2 доповнюючи один одного. Також компанія вперше використала графічний прискорювач з трьома ядрами власного виробництва.
Також в смартфоні доступно 3GB оперативної пам’яті, а вбудованої пам’яті — 64GB та 256GB. Від версій на 32 та 128 GB розробники відмовились.
Продуктивність у новинки й справді відмінна, тести показують, що смартфон здатен на дійсно вражаючі показники. Швидкий процесор та графіка найкраще себе проявляють в важких додатках та іграх, що використовують технологію віртуальної реальності.

iPhone 8 Plus: характеристики, ціни, відгуки та переваги над конкурентами
Ємність вбудованого акумулятора у iPhone 8 Plus становить 2675 mAh — це менше ніж у “сім плюс”. Але завдяки енергоефективній роботі процесора смартфон підтримує той ж самий рівень автономної роботи протягом доби за умови активного використання.
Заряджати смартфон можна швидше завдяки підтримці індукційної зарядки за стандартом Qi або ж за допомогою Fast Charge пристроїв від сторонніх виробників.

 

Висновок

Смартфон володіє розширеним набором характеристик: захистом від бруду та води, якісним корпусом та дисплеєм, високою продуктивністю та швидкодією, надчіткою камерою та гучними стереодинаміками. Так, ціна його вища ніж у попередників, але вона відповідає цінній сучасній начинці смартфону. Та й якщо відкинути зовнішній вигляд, то функціонал iPhone 8 Plus може сміливо позмагатись з флагманами конкуруючих компаній, а то й перевершити їх.