Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

5 причин купити MacBook Pro 2018

5 причин купити MacBook Pro 2018

Клавіатура «Метелик» третього покоління
Перша причина купити MacBook Pro 2018, так це те що клавіатура отримала поліпшення. Тепер нова клавіатура боїться менше, попадання в неї пилу та дрібного сміття. А ще за словами компанії Apple, вона стала тихіше.

Bluetooth 5
Компанії Apple зробила Bluetooth менш енерговитратним. Тепер цей протокол передачі даних підтримує ще більше функцій і при цьому споживає мінімум енергії на високій швидкості. А ще збільшилася дистанція підключення в два рази.

Динаміки
Динаміки на MacBook Pro 2018 стали тонше і витягнулися в довжину. Змінилися динаміки не тільки зовнішнє, якість звуку також стала краще. Низькі і високі частоти стали більш яскраво вираженими, що помітно вплинуть на прослуховування музики і перегляду відеоряду.

Підтримка функції «Привіт, Siri»
У MacBook Pro 2018 з'явилася можливість викликати Siri, як iPhone, iPad і iMac Pro. Тепер не потрібно натискати різні комбінації клавіш або іконку в доці, тепер досить покликати її голосом. Чіп Т2 відповідає за цю можливість в новому ноутбуці від Apple.

Дисплей True Tone
Технологія True Tone налаштовує баланс білого на дисплеї з огляду на зовнішнє освітлення, надаючи більш натуральний відтінок. Компанія Apple додає своїм гаджетам таку технологію, щоб було менше впливу на зір користувачів.

Причини для покупки ми привели, і ще ми знаємо, де купити MacBook Pro 2018. Звичайно у нашому магазині “Ябко”, можна купити MacBook Pro 2018  за найкращою ціною.