Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Топ 5 найкорисніших функцій iPadOS 15

Топ 5 найкорисніших функцій iPadOS 15

iPadOS 15 отримує майже всі нові функції, які були введені в iOS 15, але є також кілька оновлень, які представила Apple, котрі призначені виключно для великого екрану iPad або були перейняті з iOS 14.


Топ 5 найкорисніших функцій iPadOS 15


Віджети тепер можна розміщувати де завгодно на головному екрані iPad‌, і технічно це не враховується як функція iPadOS, оскільки це те, що Apple переносить із iOS. В iPadOS 14 у вас може бути місце для ваших віджетів, але з iPadOS 15 ви можете розмістити їх куди завгодно, як і на iPhone.

Бібліотека програм — це ще одна нова функція, яка була вперше представлена на iPhone‌, і це корисна зміна, яка дозволяє одночасно переглядати та керувати всіма програмами, які ви встановили на своєму iPad‌.
Багатозадачність — це постійний ексклюзив для ‌iPad‌, і його вдосконалили в iPadOS 15. Ми не могли ігнорувати це оновлення користувальницького інтерфейсу в нашому списку найкращих функцій iPadOS.


Топ 5 найкорисніших функцій iPadOS 15


Також новинкою для iPad‌ є опція "Швидка примітка" для програми Notes. Проводячи пальцем по Apple Pencil, ви можете відкрити швидку замітку незалежно від того, в якій програмі ви перебуваєте, щоб записувати нотатки. Ви також можете створити швидку нотатку в Центрі керування або за допомогою комбінації клавіш.

Apple представила оновлення Safari для iOS 15, iPadOS 15 та macOS Monterey, тож це не лише функція iPad, але Safari має спрощену панель вкладок та підтримку груп вкладок, щоб ви могли краще організувати їх.
Веб-розширення підтримуються в iPadOS, є нова настроювана початкова сторінка, і ви можете оновити веб-сторінку, потягнувши зверху вниз.


Топ 5 найкорисніших функцій iPadOS 15


Також Safari тепер забороняє трекерам отримувати доступ до вашої IP-адреси, і якщо у вас є платний обліковий запис iCloud, функція Private Relay зашифрує всю вашу діяльність під час перегляду.