Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

AirTags та iPad Pro (прогнози щодо перзентації)

AirTags та iPad Pro (прогнози щодо перзентації)

Цього року Apple планує випустити низку нових продуктів, і до перезнтації першого потоку може бути лише кілька тижнів. YouTuber Джон Проссер, який має неоднозначні результати, коли справа доходить до звітування про плани Apple, стверджує, що новини про AirTags та моделі iPad Pro будуть оголошеними наступного місяця, імовірно, за допомогою віртуальної події.

Проссер, який веде шоу про технічні новини "Front Page Tech", раніше написав у Твіттері, що випуск AirTags "все ще в березні" і що він "не чув про будь-які подальші затримки цього разу". Однак це не перший випадок, коли особа в Інтернеті заявляє, що має інформацію про AirTags. У жовтні Проссер заявив, що AirTags "напевно" з'являться на листопадовій події, але це не здійснилося, і подія була повністю зосереджена на Apple Silicon Macs. Також YouTuber стверджував, що AirTags будуть випущені разом з iOS та iPadOS 14.3, чого також не відбулося.

AirTags та iPad Pro (прогнози щодо перзентації)

Раніше Проссер заявляв, що березень 2021 року є місяцем випуску AirTags, але варто зазначити, що Apple, як правило, не проводить заходів раніше березня, тому його передбачення, здається, є здогадкою. Нарешті, Проссер одного разу заявив, що AirTags "ймовірно" будуть випущені на вересневій події Apple у 2020 році, і це теж не здійснилося.

В одному з твітів нещодавно Проссер ще раз заявив про те, що оновлені моделі iPad Pro будуть анонсовані в березні цього року. Подейкують, що про нові iPad Pro вже деякий час запускають, і аналітик Мін-Чі Куо заявив, що очікує випуску в першій половині 2021 року, дорівнюючи березневій шкалі Prosser. Ще раз варто зазначити, що Проссер раніше заявляв, що нові iPad будуть випущені до кінця 2020 року, чого не було.
Тим не менше, YouTube у минулому був джерелом точної інформації від Apple, включаючи точну інформацію про точну дату та час запуску iPhone SE другого квітня та оновленого 13-дюймового MacBook Pro у травні, і правильно повідомив випуск оновленого iMac у серпні за кілька хвилин до того, як він став офіційним.

До цього часу найбільш достовірна інформація про запуск AirTags надходить від аналітика Apple Мінг-Чі Куо, який минулого місяця заявив, що AirTags готується до випуску до 2021 року, хоча аналітик не встиг надати більш конкретні часові рамки.
Leaker L0vetodream, який може похвалитися надійним послужним списком, загадково натякнув, що AirTags можуть бути кількох розмірів. За чутками, AirTags включає змінні акумулятори та працює безпосередньо в програмі Find My на iOS, iPadOS та macOS.