Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple переробить Apple Maps

Apple переробить Apple Maps

Компанія Apple хоче переробити Apple Maps з нуля, повідомляє видання TechCrunch. За інформацією, відомості для карт Apple Maps будуть отримані за допомогою iPhone та власних автомобілів Apple з камерами, які зайняті збором картографічних даних. 

Відразу після запуску карт компанія Apple зрозуміла, що фірмові карти не ідеальні, і прийняла рішення об'єднатися з більш досвідченими представниками в цій галузі. Але і це нічого не змінило. 

В процесі компанії Apple було найскладніше скорегувати мережу автомобільних доріг з даними про ремонти, будівництво, місцевість з її пішохідними доріжками, басейнами, земельним покриттям тощо. Для того, щоб потім навігатор приводив своїх власників точно туди, куди потрібно. 

Всі ці нові актуальні дані будуть збиратися за допомогою iPhone  з геолокаціями їх користувачів. Окрім відомостей з телефонів та автомобілів, компанія Apple візьме дані з супутників. 

Презентація оновлених карт Apple Maps має відбутися разом з виходом наступної бета-версії iOS 12. Спочатку Apple Maps буде доступний тільки північним районам штату Каліфорнія, однак з часом пошириться на інші штати США і країни світу.