Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple покаже оновлені MacBook Pro M2 Pro | M2 Max у листопаді?

Apple покаже оновлені MacBook Pro M2 Pro | M2 Max у листопаді?

У своєму останньому інформаційному бюлетені «Power On» Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що компанія Apple планує випустити нові компʼютери Mac протягом наступних кількох місяців. Серед очікуваних моделей будуть нові варіанти MacBook Pro, Mac mini та Mac Pro, які працюватимуть на основі фірмових процесорів з покоління M2‌.

Як зазначає аналітик, новинки будуть оснащені топовими конфігураціями чіпів, які будуть принаймні вдвічі або вчетверо потужніші за M2 Max. А також отримають назву «‌M2‌ Ultra» та «‌M2‌ Extreme». Марк Гурман висловив припущення, що ‌новий Mac Pro‌ буде пропонуватися з конфігураціями 24 і 48 ядер ЦП і 76 і 152 графічних ядер, а також з вбудованим сховищем від 256GB пам’яті.

Також очікується, що 14- і 16-дюймові моделі MacBook Pro будуть доступні в базових та топових конфігураціях ‌M2‌ Pro і ‌M2‌ Max. Повідомляється, що ‌M2‌ Max матиме 12 ядер процесора (з вісьмома ядрами продуктивності та чотирма ядрами ефективності) і 38 ядер графічного процесора, а також буде мати до 64 ГБ пам’яті. А от компактний неттоп Apple Mac mini‌ наступного покоління отримає той самий чіп ‌M2‌, що ми вже зустрічали в MacBook Air і 13-дюймовому MacBook Pro. 

Загалом Гурман зазначає, що компанія може представити новий ‌Mac Pro‌ не раніше 2023 року, а решта моделей — можуть світ «протягом найближчих місяців». Чи означає це, що користувачам варто очікувати ще один гарячий анонс наприкінці листопада? Дізнаємось вже зовсім скоро.

Apple покаже оновлені MacBook Pro M2 Pro | M2 Max у листопаді?