Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple святкує Місяць жіночої історії

Apple святкує Місяць жіночої історії

Apple оголосила, що буде святкувати Місяць жіночої історії та Міжнародний жіночий день із пропонованим вмістом, який рекламує творців жінок у App Store та інших сервісах Apple протягом усього березня та пізніше.

"Щомісяця жіночої історії та Міжнародного жіночого дня Apple ще більше посилює жіночі голоси, які рухають культурою та змінами, висуваючи на перший план історії, ексклюзивний вміст та кураторські колекції у всіх своїх послугах", — сказали Apple. "Починаючи з березня, ці пропозиції відзначають соціальні, економічні, культурні та політичні досягнення всіх жінок, які пришвидшують розвиток гендерної рівності".

Apple святкує Місяць жіночої історії

Наприклад, починаючи з Міжнародного жіночого дня, передплатники Apple Fitness + матимуть доступ до колекції з 24 тренувань із повними списками відтворення, що складаються повністю з тренувань жінок-виконавців, під час силових тренувань з високим інтенсивним інтервалом, кардіо, танців , йогою та пам’ятним типом відпочинку.

Пропонований вміст також буде доступний у програмі Apple TV, Apple Books, Apple Podcasts, Apple News, Apple Music, Apple Arcade та інших.

Apple також прийматиме віртуальні сьогодні на сесії які ведуть жінки-творці, а 8 березня користувачі Apple Watch можуть взяти участь у Міжнародному жіночому дні за активність і отримати нагороду обмеженим тиражем, записавши будь-яке тренування довжиною 20 хвилин.