Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представила новий iPhone 14 та iPhone 14 Plus

Apple представила новий iPhone 14 та iPhone 14 Plus

Привіт, ЯбкоДрузі! Цьогорічна презентація Apple 2022 подарувала нам багато позитивних емоцій та гарячих новинок.

Кульмінацією вечора став анонс нових Apple iPhone 14 та iPhone 14 Plus, що стали представниками базової лінійки фірмових смартфонів.

Пропонуємо трішки ближче познайомитись з оригінальними витворами технологічного мистецтва від кращих творців з Купертіно.

Характеристики iPhone 14 та iPhone 14 Plus

Серед вагомих апгрейдів новинок варто виділити:

  • Потужний процесор A15 Bionic.
  • Максимальна яскравість у 1200 ніт.
  • Дисплей з діагоналлю 6.1 та 6.7 дюймів.
  • Покращена система камер (фронтальна та основна).
  • Удосконалена стабілізація та режими зйомки.
  • Відстеження зіткнень при ДТП та надзвичайних ситуацій.
  • Апгрейд автономності та приріст продуктивності на 18%.


Apple представила новий iPhone 14 та iPhone 14 Plus


Потужність та автономність iPhone 14 та iPhone 14 Plus

Розробники зробили вже традиційне оновлення основних параметрів: автономності, швидкості, продуктивності та потужності. І хоча у смартфонах встановлений чіпсет Apple A15 Bionic, та творці досягли приросту продуктивності на 18% завдяки додатковому графічному ядру GPU.

Цікавий факт — версії смартфонів у США будуть доступні без фізичних слотів для SIM, адже їм на зміну прийшов сучасний eSIM. Корпорація Apple в рази удосконалила роботу технології на Айфон і тепер користувачі зможуть зберігати кілька номерів eSIM. А також розробники заявляють про покращення протоколів безпеки та полегшений процес зміни тарифу.

Як і нові Apple Watch 8, iPhone 14 та iPhone 14 Plus підтримують опцію Crash Detection, що сповіщає екстрені служби, якщо користувач потрапить в аварію. Для цього смартфони використовують спеціальну систему сенсорів, у тому числі й новий акселерометр.

Дизайн та дисплей Apple iPhone 14 та iPhone 14 Max

Значних змін базова лінійка смартфонів Епл не отримала, а чубчик залишився на своєму місці. Варто відзначити, що цього року ми попрощались з iPhone mini, адже настала епоха збільшеної версії Айфон 14 Плюс з діагоналлю в 6,7 дюйма. Цілком неочікуваний крок для більшості поціновувачів продукції Епл, та частина інсайдерів і джерел все ж пророкувала такий цікавий хід розробників.

Фактично повторюється історія з усім відомими моделями iPhone 6s та iPhone 6s Plus — аналогічне наповнення у різних форматах корпусу. Цілком реально, що модель Плюс стане новим бюджетним хітом цього сезону.

Apple представила новий iPhone 14 та iPhone 14 Plus

Коли можна буде купити Айфон 14 Плюс в Україні?

Купити iPhone 14 в Україні можна буде на сайті Ябко після офіційного старту продажів наприкінці вересня. Ціна Айфон 14 буде актуальною та максимально доступною, а доставити бажану модель у потрібному кольорі буде можливо у зручний магазин мережі Ябко.