Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple презентувала перші бета-версії iOS та macOS

Apple презентувала перші бета-версії iOS та macOS

Це був грандіозний тиждень програмного забезпечення, коли Apple розпочала новий етап бета-версій для своїх операційних систем з великою кількістю налаштувань та змін у iOS 14.5 і відповідних оновленнях. Ми також побачили публічний випуск macOS 11.2, який відставав від iOS 14.4 минулого тижня.


Випущені бета-версії iOS 14.5 та iPadOS 14.5 з багатьма новими функціями

Цього тижня Apple випустила перші бета-версії iOS 14.5 та iPadOS 14.5 для розробників та публічних бета-тестерів. Ці оновлення містять нові функції для користувачів iPhone та iPad, зокрема можливість розблокування iPhone за допомогою Apple Watch, коли маска знаходиться на обличчі, підтримку 5G у режимі Dual-SIM на моделях iPhone 12, підтримку останніх серій PS5 та Xbox Х контролерів, передавання AirPlay 2 для Apple Fitness + та багато іншого.

Починаючи з iOS 14.5 та iPadOS 14.5, Apple також застосовує свою міру конфіденційності щодо відстеження програм, вимагаючи від розробників отримання згоди користувачів на аналіз їхньої діяльності в інших додатках та на веб-сайтах для визначення цільової реклами.

Пізніше Apple випустила протестовану версію перших iOS 14.5 та iPadOS 14.5 з незначними виправленнями.

Apple презентувала перші бета-версії iOS та macOS


macOS Big Sur 11.2 випущений із усуненням помилок Bluetooth, зовнішніх дисплеїв, накопичувача iCloud тощо

Цього тижня відбувся реліз macOS 11.2, який покращує надійність Bluetooth та усуває деякі помилки, включаючи проблему, коли зовнішні дисплеї можуть відображати чорний екран при підключенні до Mac mini на основі M1 за допомогою конвертера HDMI у DVI.

Зауважте, що деякі користувачі все ще стикаються з іншими проблемами із зовнішнім дисплеєм у macOS 11.2.

Apple презентувала перші бета-версії iOS та macOS

Бета-версія macOS 11.3, яка вводить більше можливостей налаштування в Safari, додає вдосконалені опції сортування в додатку Нагадування, покращує вкладку Підтримка для гарантійного покриття в меню About This Mac, дозволяє стерео- спарені HomePods, які слід встановити як вихідний звук за замовчуванням для Mac та ін, була презентована майже одразу після випуску macOS 11.2.

Інші бета-версії, випущені цього тижня, включають watchOS 7.4 і tvOS 14.5.