Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple представить нові Apple Watch Series 4 вже вересні

Apple представить нові Apple Watch Series 4 вже вересні

Уже зовсім скоро у вересні компанія Apple проведе свою чергову презентацію, на якій представить нові iPhone. Крім смартфонів Apple представить і оновлені смарт-годинник Apple Watch Series 4, підтвердивши це, зареєструвавши гаджет в базі даних Євразійської економічної комісії.

Компанія Apple оформила відразу шість моделей Apple Watch Series 4: A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 і A2008. Номери моделей підтверджують те, що Apple випустить три різні версії Apple Watch Series 4, кожна версія буде має варіанти з двома різними діагоналями дисплея.

За даними Мін-Чі Куо, авторитетного аналітика, нові Apple Watch Series 4 отримають збільшені дисплеї. Менша модель матиме 1,57-дюймовий екран, а велика - 1,78-дюймовий. Куо заявляє, що компанії Apple домоглася збільшення дисплея за допомогою зменшення рамок. Але варто зауважити, що розміри самих годин в порівнянні з Apple Watch Series 3 не зміняться.

Apple завжди реєструє свої нові пристрої за два-три тижні до презентації. Цей рік не став винятком і став підтвердженням, що презентація нових iPhone і Apple Watch може пройти на початку вересня.