Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple працює над створенням бюджетних iPad

Apple працює над створенням бюджетних iPad

Світовий технічний аналітик Мін-Чі Куо стверджує, що компанія Apple працює над оновленням модельного ряду високопродуктивних яблучних планшетів, щоб зробити їх більш доступними (бюджетними) для середньостатистичного користувача. 

Таку тенденцію спостерігаємо після виходу iPhone SE (2020). Причину “здешевлення” продукції Apple пов’язують з імовірною економічною кризою, яка настане внаслідок стрімкого поширення COVID-19. 


Технічні характеристики запланованих iPad

Вірогідні джерела свідчать, що Apple планує збільшити розмір дисплею у порівнянні з попередніми моделями. Відтак на світ може з’явитись портативний 10.8-дюймовий iPad, кишеньковий iPad Mini 8.5 та 9 дюймів. 

Компанія також планує змінити основного постачальника сенсорних дисплеїв. Новим помічником стане GIS. Обидві оновлені моделі використовуватимуть перевірену стратегію iPhone SE: високопродуктивну начинку для швидкої роботи впродовж дня в поєднанні з привабливою ціною. 

Ось короткий short-list прогнозованих змін за даними Мін-Чі Куо:
— Збільшений розмір екрану (для всього модельного ряду);
— Екранна технологія Mini-LED;
— Можливість використання Touch ID замість передової Face ID;
— Фірмовий продуктивний процесор нового покоління A14 Bionic;
— Зміна постачальника сенсорних панелей дасть змогу знизити ціну на новий продукт.


Apple працює над створенням бюджетних iPad


Варто також знати, що Apple може представити бюджетний яблучний планшет наприкінці 2020-го року. Презентація нового продукту ймовірно збігатиметься з датою показу iPhone 12. А от щодо меншого друга (iPad Mini), то на його народження варто розраховувати вже в наступному році.