Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple випустила Apple Watch 8 та Apple Watch SE 2

Apple випустила Apple Watch 8 та Apple Watch SE 2

Одного разу Ейнштейн сказав: “Єдина причина для існування часу, щоб усе не сталося одночасно”. І, очевидно, щоб урізноманітнити арсенал Apple ще більшою кількістю гаджетів, нові ітерації яких можна представляти (майже) щороку.

Мова, як ви вже могли здогадатися, піде про новий розумний годинник, який учора представили хлопці з Купертіно. Це всіма очікуване восьме покоління Apple Watch Series 8 та менш претензійне відгалуження під назвою Apple Watch SE 2.

Apple випустила Apple Watch 8 та Apple Watch SE 2

Давайте подивимося ближче на нові характеристики Watch 8, залишивши SE наостанок:

  • Чіп S8 з 64-бітним двоядерним процесором в основі гаджета забезпечує більш швидку та стабільну роботу.
  • Стійкий до тріщин, пилу (IP6X) та води (WR50) — корпус цього гаджета створений для того, щоб долати труднощі разом із вами.
  • У Watch 8 ви отримаєте цілий набір датчиків та сенсорів: ЕКГ, насиченість крові киснем, якість сну та багато іншого.
  • Відстеження падінь та виклик служби порятунку у разі ДТП.

Восьме покоління буде доступне у двох розмірах — 45 та 41 мм по діагоналі. Якому розміру ви не віддали б перевагу, постійно увімкнений барвистий дисплей Retina з яскравістю до 1000 нит вам гарантований.



Серед іншого варто згадати новий енергозберігаючий режим, який здатний забезпечити до 36 годин роботи, що реально вражає на тлі відверто мізерного часу роботи попередніх Apple Watch.

Загалом восьме покоління бачиться нам, як чергове втілення улюблених усіма годин каліфорнійського бренду. Вони мають достатньо оновлень, щоб привернути увагу користувачів і заслужено мати назву Series 8, а не 7.2 (7S?), але нічого особливо спокусливого не мають. За цим вам до нової лінійки Apple Watch Ultra.

А що SE? Apple Watch SE так і залишається відверто бюджетним приладом, доступною можливістю розпочати знайомство з технікою Apple. Не подумайте, що ми намагаємося якось зменшити досягнення цієї моделі.

Навпаки, її надійність не викликає сумнівів. А урізаний функціонал багато в чому служить на благо, адже така покупка не несе шкоди для вашого гаманця :) Без зайвих фішок та наворотів новий SE все ще залишається чудовою можливістю отримати "шматочок технологій" від улюбленого багатьма бренду. І хто знає, цілком можливо, що для вас він стане ідеальним компаньйоном на кожен день.