Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple випустила нову прошивку для AirPods Pro 2 та Beats

Apple випустила нову прошивку для AirPods Pro 2 та Beats

Команда розробників Apple систематично випускає оновлення системи не лише для флагманських iPhone, потужних Mac та портативних планшетів iPad. Фірмові безпровідні навушники, як от Apple AirPods Pro та лінійка навушників Beats — теж отримали свіженьку порцію апдейтів та апгрейдів.

Це вже друге оновлення прошивки для нових Apple AirPods Pro 2 з моменту виходу безпровідних навушників у вересні 2022 року. Перша версія прошивки отримала назву 5A377, а друге оновлення відоме під назвою 5B58.

Apple випустила нову прошивку для AirPods Pro 2 та Beats

Перевірити та встановити оновлення прошивки ‌‌‌для AirPods‌‌ або ‌‌‌‌‌‌‌AirPods Pro‌‌‌‌‌‌‌‌ можна в такий спосіб:

  • Підключіть AirPods Pro‌‌‌‌‌‌‌ до iPhone.
  • Перейдіть в Налаштування.
  • Виберіть розділ Загальні > Про програму.
  • Оберіть пункт ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌.
  • Перевірте число біля пункту Версія програми.

Після чого варто залишити навушники підключеними до вашого iPhone (з увімкненим Wi-Fi) на деякий час, щоб система автоматично виконала оновлення до найновішої версії.



Оновлення прошивки для моделей навушників Beats

Цього ж тижня команда Apple представила нові версії прошивки для трьох моделей навушників Beats: Powerbeats Pro, Beats Fit Pro, Beats Studio Buds.

Як у випадку з АірПодс, розробники Apple не діляться, що саме принесуть дані оновлення для навушників Beats. Та пильні користувачі помітили, що після оновлення зʼявилась опція скасування дзвінка, натиснувши кнопку на пристрої (один або два рази).

Так само як і в AirPods‌‌, оновлення встановлюється бездротовою мережею, коли навушники підключені до пристрою на базі iOS. При цьому вони повинні бути у футлярі та підключені до джерела живлення. Після синхронізації пристрою з iPhone — девайс має оновитися буквально за лічені хвилини.