Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple все же представили оновлений MacBook Pro 13

Apple все же представили оновлений MacBook Pro 13

Світова компанія Apple оголосила про народження інноваційного MacBook Pro 13’’ (2020). Нова модель отримала збільшений базовий розмір сховища, підсилений процесор зі швидкою роботою, барвистий екран з технологією TrueTone та вбудованими Magic Keyboard (механізм “ножиці” та міліметровий хід клавіш), Touch Bar і Touch ID.


Продуктивність, яка вразить кожного

Що змінилось у новому продукті, якщо порівнювати з попереднім MacBook Pro 16’’? Загалом зовнішній вигляд просто здається більш компактним, а над вбудованою чарівною клавіатурою розмістили звичний Touch Bar, сканер відбитків пальців для надійного захисту персональної інформації.  Сучасний MacBook Pro 13’’ вирізняється з-поміж конкурентів покращеною графікою та збільшеною потужністю процесора. Ось які технічні характеристики отримав портативний пристрій:

— Процесор Intel Core i7 10-го покоління з максимальним прискоренням до 4.5 Ггц;

— Потужний графічний процесор Iris Plus;

— 13-дюймовий дисплей Retina зі широким колірним охопленням (Р3), технологією TrueTone, максимальною яскравістю 500 ніт;

— Базова конфігурація містить 32GB вільного простору;

— Чип Apple T2 Security для автоматичного шифрування персональних даних;

— Вбудована Magic Keyboard з окремою клавішею Escape, зручним керуванням;

— Touch Bar для комфортного користування з корисними функціями та підказками;

— Зручний та багатофункціональний порт Thunderbolt 3, призначений для передачі даних (до 40 Гбіт/с), приєднання зарядного пристрою, додаткової відеокарти чи монітора;

— Функція Sidecar для багатоцільового використання основного екрана MacBook Pro 13’’ (2020).

Apple все же представили оновлений MacBook Pro 13


Підсумок: універсальність VS продуктивність

Команда Ябко додатково проінформує клієнтів про ціну, особливості модельного ряду та дату реалізації нового продукту. А поки радимо звернути увагу на MacBook Pro 13’’ (2020) тим, хто звик ефективно та швидко працювати. Адже представлений сучасний портативний пристрій чудово підійде як і для українського студента, так і для власника серйозного бізнесу.

Нагадуємо, що базова конфігурація оснащена 4-ядерним процесором Intel Core i7 зі швидкістю 2.3 Ггц, графічним процесором Iris Plus Graphics, SSD-накопичувачем на 4TB та 32GB ОЗУ. Цього точно буде достатньо для середньостатистичного користувача яблучної продукції. Отож час модернізуватись настав!

Apple все же представили оновлений MacBook Pro 13