Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Ваше місто ?
Твій кошик
0
Ваше місто ?
Так Змінити

Apple Watch Series 10: чи варто чекати на презентацію?

Apple Watch Series 10: чи варто чекати на презентацію?

Вже наступного місяця разом з iPhone 16 ми всі побачимо такий довгоочікуваний Apple Watch Series 10! Багато прихильників цього гаджету з нетерпінням очікували, коли ж компанія-розробник почує їх побажання. Чи станеться це, та чи варто чекати на вересневу презентацію, далі в статті Ябко.

Дисплей Apple Watch Series 10


Чи збільшится дисплей?

Apple заворожено стежила за реакцією користувачів Apple Watch Ultra на його великий екран. Результат їх доволі порадував, тому в цьому році вони також вирішили не ризикувати та піти тим самим шляхом, збільшивши дисплеї в обох моделях смарт-годинників. Отож, менший Watch збільшиться з 41 мм до 45 мм, а більший — з 45 мм до 49 мм.

Тобто, менший цьогорічний годинник буде розміром, як торішній великий, а великий вже буде мати розмір Apple Watch Ultra! Розмір для Apple завжди мав знаечння, чому зайве підтвердження ці цифри.

Тонший корпус — які тут переваги?

Окрім більших екранів, однією з змін у дизайні Apple Watch Series 10 є й суттєве зменшення товщини корпусу. Хоча точні розміри поки що не відомі, зменшення товщини заспокоїть тих, хто переживав щодо можливої об'ємності годинника через збільшені екрани.

Чи “потягне” новий чіп AI-застосунки?

Новинка отримає потужніший чіп, який скоріш за все, отримає назву S10. Його фішка в тому, що він отримає покращений Neural Engine, пристосований для майбутніх можливостей штучного інтелекту.
Будемо відверті, історія оновлень процесорів в Apple Watch була досить неоднозначною: іноді з'являвся новий чіп, а іноді й ні. Але зараз кожна компанія прагне зайняти перші позиції в гонці штучного інтелекту, тому малоймовірно, що Apple покине ці перегони.

Переваги Apple Watch Series 10


Слідкувати за здоров'ям стане легше?

Звісно, не втратить шанси компанія-розробник і порадувати новими сенсорами власників смарт-годинників. Серед основних елементів, на які можна чекати в новинці, є сенсори, що можуть виявляти гіпертензію та апное сну. Однак, останні дані дещо ставлять під сумнів, чи будуть ці нові функції готові до випуску десятої серії.

Операційна система watchOS 11 відкриє доступ до додатку Vitals для аналізування даних про сон, тому не дивно, якщо функції для виявлення апное з’являться в цьому новому годиннику.

OLED-дисплей ще енергоефективність підвищить?

на підставі перевірених чуток можна говорити, що дисплей отримає нову технологію LTPO TFT, а значить, зросте і його енергоефективність. Крім того, вона збільшить автономність роботи.

Коли ж буде випуск Apple Watch Series 10?

Стара гарна традиція Apple — випускати нові моделі Apple Watch одночасно з новими iPhone. Цього року, ймовірно, буде те саме, з анонсом на початку або в середині вересня. Скоріше за все це відбудеться 10 вересня.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ