Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Який Apple Watch купити у 2023 році?

Який Apple Watch купити у 2023 році?

Стильні, сучасні та практичні Apple Watch — лідер продажів серед смарт-годинників. На яких моделях зупинитися залежно від мети використання, стану здоров'я — розповімо далі.

Який Apple Watch вибрати у 2023 році

Якщо лінійка MacBook обмежується 5–6 актуальними моделями, Apple Watch — різностороння категорія. Бюджетний смарт-годинник або флагман, сталева або алюмінієва основа — до списку увійшли позиції на будь-який смак та гаманець.

Який Apple Watch купити у 2023 році?

1. Грамотна база — Apple Watch Series

Не купуйте лінійку Series 1 і 2. В даний час вона підходить дітям у молодшій школі для відстежування розташування. Якщо тільки знайомитеся зі смарт-годинником Apple, зупиніться на моделі Watch Series 3. Не чекайте надзвичайних функцій. Серед опцій:

  • Пульсометр;
  • Оповіщення;
  • Кілька варіантів тренування.

Актуальна лінійка — все що вище Series 6. Відмінності:

  • Series 6. Доданий датчик, який вимірює сатурацію (SpO₂). Стане в пригоді людям з регулярними пневмоніями. З'явився чип U1. Висотомір активний 24/7.
  • Series 7. Оновлений дизайн. Збільшений екран. Корпус 41 або 45 мм. Характеристики можна порівняти зі смарт-годинниками 6-го покоління.
  • Series 8. Сподобається жінкам. Вимірює температуру. Допомагає контролювати коливання в менструальному циклі. Датчик зіткнення поки що працює в кількох країнах. Захист від пилу за стандартом IP6X. Підтримує швидке заряджання.

Який Apple Watch купити у 2023 році?

2. Інновації у деталях — Apple Watch Ultra

  • Корпус виконаний в одному розмірі — 49 мм. Інноваційний продукт, наповнений технічними фішками:
  • Дизайн. Брутальний та лаконічний. Додали кнопку дії. Захист від води на глибині до 100 метрів.
  • Дисплей OLED. Підтримує технологію Retina. Пік яскравості — 2000 ніт. Захищений сапфіровим склом.
  • Функція Cellular. Приймає та відповідає на дзвінки. Не зупиняє музику або подкаст у випадку втрати доступу до iPhone.
  • Автономність. Активний приблизно на 50% довше без заряджання, ніж інші серії.



3. Бюджетна конячка — Apple Watch SE

Вийшло 2 покоління. Apple Watch SE 1-го покоління — аналог до Series 5 за дизайном. Немає функції Always On Display і датчика ЕКГ. Apple Watch SE 2-го покоління представили у 2022 році. Бюджетна заміна Series 8 у технічному аспекті. Дисплей не підтримує Always On Display. Не передбачено датчик SpO₂. Також не вдасться виміряти ЕКГ.

Який Apple Watch купити у 2023 році?

Як вибрати смарт-годинник від Apple

Зарахуйте себе до однієї з категорій потенційних покупців. Спирайтеся на порядок дня та потреби:

  • Середньостатистичний користувач. Потребує оповіщення та фітнес-трекера на кожен день. Підійде Apple Watch SE 1-го чи 2-го покоління. Залежить від доступного бюджету.
  • Спортсмен. Людина, котра любительською або професійно займається спортом. Форм-фактор Apple Watch Ultra підійде чоловікам. У 95% ситуацій краще зупинитися на Series 7 або 8. Якщо важливе відстеження сну, впорається будь-який аксесуар.
  • Прихильник інновацій Apple. Користувач, який потребує топового гаджета на ринку. Логічний вибір — Apple Watch Ultra.

Який Apple Watch купити у 2023 році?

На що звернути увагу при виборі Apple Watch?

Базовий варіант — алюміній. Згодом екран покривається подряпинами. Перевага сталевих моделей — сапфірове скло на дисплеї. Не так активно ушкоджується, зате крихкіше, ніж стандартний варіант. Важливий момент: полірований метал сильніше дряпається.

Головне завдання смарт-годинника — полегшити життя користувачеві. Зупиніться на індивідуальних смаках. Зважайте на фізіологічний параметр. Чоловікам комфортно носити смарт-годинник з корпусом 45–49 мм. Жінкам — 40–41 мм. Пам'ятайте, що повний спектр функцій сумісний лише з iOS, але не з Android.

Який Apple Watch купити у 2023 році?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ