Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Watch Ultra: новий спортивний смарт-годинник від Apple

Apple Watch Ultra: новий спортивний смарт-годинник від Apple

Привіт, ЯбкоДрузі! Вчорашня презентація Apple хоч і не дотягує за масштабом до подій 9 січня 2007 року, але є досить цікавим івентом.

Адже завдяки ряду представлених гаджетів (ми говоримо конкретно про Watch Ultra і відмову від iPhone Mini) тепер не тільки аналітики та маркетологи, а й пересічні споживачі можуть розмірковувати про курс, який вибрали собі автори з Купертіно.

У цій статті пропонуємо познайомитись ближче з кардинально новими Apple Watch Ultra як однією з кульмінаційних точок вчорашньої презентації.

  • Компактний та швидкий чіп S8 з 64-бітним двоядерним процесором.
  • Максимальна яскравість до 1000 ніт.
  • Always-On Retina дисплей діагоналлю 49 мм.
  • Відстеження падінь та ДТП.
  • Титановий корпус із новими елементами управління.
  • Поліпшені показники захисту від пошкоджень та вологи (IP6X4, MIL-STD 810H3, EN13319)
  • Небачений раніше на Apple Watch час автономної роботи — до 60 годин.


Apple Watch Ultra: новий спортивний смарт-годинник від Apple


Каліфорнійський технологічний гігант гучно називає свій новий годинник таким, який розсуває кордони. Твердження це справедливе тільки у випадку, якщо малися на увазі окреслений олівцем квадрат, в який самі Apple себе і помістили.

Адже будемо відвертими, хоч на тлі інших моделей Watch Ultra виглядає компіляцією по-справжньому передових технологій, але вони не можуть запропонувати нічого такого, що не мають спортивні годинники конкурентів. Поліпшений GPS, підвищена стійкість, час автономної роботи, безліч спортивних режимів, відстеження сну та показників здоров'я, навіть титановий корпус — все це ми бачили, скажімо, навіть у тих самих Garmin.

Чи варто тоді звертати увагу на Watch Ultra? Безперечно. Годинник Apple не просто так користується величезною популярністю у критиків та користувачів. І хоча розширений функціонал Ultra не викликає захоплення в обивателя ринку спортивних годинників, для ринку саме смарт-годинників — це великий еволюційний прорив.

По суті, цим кроком Apple роблять делікатну спробу розчинити грань між спортивним і розумним годинником, поєднуючи великий Retina-дисплей, величезний арсенал можливостей і гідний час автономної роботи. Все в представлених вчора Ultra вселяє в нас інтерес та надію. Чи стане цей гаджет гейм-чейнджером? Залишається чекати на емпіричні підтвердження.