Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple запатентувала гарнітуру AR/VR реальності Reality One та Reality Pro

Apple запатентувала гарнітуру AR/VR реальності Reality One та Reality Pro

Корпорація Apple не зупиняється на шляху створення унікальних гаджетів та сучасних технічних новинок. Зовсім нещодавно, розробники компанії запатентували гарнітури доповненої реальності Reality One і Reality Pro, які можуть стати фінальною версією довгоочікуваних Apple iGlass.

Вже у середу 7 вересня, відбудеться перша осіння презентація Apple в 2022 році. Під час події нам точно покажуть новий Айфон 14 та преміальні смартфони Айфон 14 Макс, Айфон 14 Про та флагман Айфон 14 Про Макс.

Окрім фірмових смартфонів Тім Кук та його команда можуть представити смарт-годинник Епл Вотч 8, Епл Вотч 8 Про та Епл Вотч СЕ 2 з удосконаленим дизайном та новими функціями для моніторингу стану здоровʼя. Чи буде показана на заході AR/VR гарнітура — поки не відомо, але чутки про неї активно обговорюються на просторах Інтернету.

Деталей щодо майбутнього гаджета зовсім не багато. Але авторитетний інсайдер Мін-Чі Куо поділився інформацією про запатентовану назву. Apple подала у Бюро Патентів одразу два найменування — Reality One і Reality Pro. А ще однією несподіванкою стало придбання прав на назву Reality Processor, що може свідчити про наміри корпорації активно розвиватись в напрямку віртуальних технологій.

Наразі відповідні заявки на патент подано в таких країнах, як: США, ЄС, Великобританія, Канада, Австралія, Нова Зеландія, Саудівська Аравія, Коста-Рика та Уругвай. Оскільки інформація про подачу заявок просочилась в мережу лише зараз, цілком вірогідно, що покажуть гарнітуру в першій половині 2023 року.

Таким чином корпорації точно вистачить часу, щоб удосконалити гарнітуру на максимум, і випустити у світ довершений, сучасний продукт. Джерела також припускають, що новий пристрій працюватиме цілком автономно завдяки можливостям RealityOS та вбудованому процесору на базі M2. На борту гаджета передбачається містке сховище на 16Гб, а також низка технологій для удосконалення графіки та передачі зображень у VR та AR з високою роздільною здатністю.

Apple запатентувала гарнітуру AR/VR реальності Reality One та Reality Pro