Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи варто купувати вживану техніку?

Чи варто купувати вживану техніку?

Сучасний світ нестабільний, мода та тренди змінюються з космічною швидкістю. Та й бажання і потреби в сучасних користувачів змінюються з не меншою швидкістю. Та часто, щоб бути “в тренді” потрібно викласти за це ледь не всі гроші. Вживана техніка — це чудова можливість спробувати всі переваги та значно заощадити. Можна сказати, що це друге дихання, друге життя для того чи іншого гаджета. Враження будуть такі ж самі як від користування новим пристроєм.

Вживана техніка, це пристрої, які віддані до нас у магазин з ціллю обміну на інші, або ж ми прийняли їх під реалізацію. Обидва варіанти проходять перевірку кваліфікованими сервісними працівниками.

Чи варто купувати вживану техніку?


Як ми тестуємо пристрої?

Перевірку пристрої проходять в два етапи: візуальний та функціональний. Перш за все оглядаємо корпус та екран пристрою на наявність дефектів та пошкоджень і ставимо відповідну оцінку згідно цього.

Функціональна оцінка розпочинається з перевірки фронтальної і основної камери, а також тестуємо роботу сенсорів: гіроскоп, акселерометр, мікрофони, датчики освітленості та інші.

Окремим етапом являється перевірка стабільності роботи процесора і визначення рівня виснаженості батареї. Для тестування ми користуємось “бенчмарками” Antutu і Geekbench. Ці програми-тестери штучно  навантажують процесор, графіку  і оперативну пам'ять ставлячи їх в стресові умови. Battery Life ми використовуємо для тесту батарей, щоб побачити рівень виснаження акумулятора.

Якщо в процесі перевірки виявлено дефекти, то ми їх усуваємо в нашому сервісному центрі. Найчастіше виникають проблеми з батареєю, тому ми міняємо її на абсолютно нову.

Чи варто купувати вживану техніку?


На що звернути увагу?

Перше, до чого варто прискіпливо поставитись — стан батареї. Часто в пристроях на базі iOS 10 може некоректно відображатись стан зносу батареї. Якщо виникають негаразди, ми міняємо акумулятор абсолютно безкоштовно.

Головні проблеми ми вже розглянули, що стосується другорядних, то це може бути мінімальний знос кнопок або люфти. Знову ж таки, перед реалізацією усі телефони проходять детальне тестування.

 

Що Ви отримуєте при покупці вживаного iPhone?

Ви отримуєте той самий iPhone, але значно дешевше. Той самий функціонал і весь спектр плюсів системи iOS але за значно менші гроші. Б/у телефон або планшет не означає, що пристрій поганий або не може повноцінно працювати, просто у людей є звичка гнатися за трендами.