Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чого чекати від GoPro Hero 10?

Чого чекати від GoPro Hero 10?

Професійні фотографи та поціновувачі екстремальної зйомки з нетерпінням очікують на вихід нового покоління кращих на ринку екшн-камер від бренду GoPro. Інтернет-ресурс WinFuture ділиться інформацією від інсайдерів про майбутню новинку GoPro Hero 10 Black. За повідомленнями з різних джерел — розробники оснастять камеру новим потужним чипом та унікальною системою сенсорів.

Значне оновлення у новій моделі також торкнеться дизайну та програмної частини. Серед вагомих нововведень — потужний процесор GP2, який гарантує значне підвищення рівня продуктивності. Нові сенсори камери дозволять створювати фотографії з роздільною здатністю 23 Мп замість 20 Мп. Точні показники роздільної здатності, якою буде наділений сенсор поки невідомі, адже вагомий вклад у розкішні кадри вноситиме програмна частина. 

Завдяки новому чіпу користувачі зможуть створювати відеоролики у 5,3К при 60 кадрах в секунду, 4К в 120 fps або ж 2,7К з 240 fps. Покращені можливості стабілізації у GoPro Hero 10 Black гарантуватиме технологія HyperSmooth 4.0. Швидке та стабільне автоматичне завантаження дозволить одразу ж публікувати готові кадри та відео в соціальних мережах. Що ще нового отримає свіже покоління камер для екстремальної зйомки — дізнаємось в момент релізу. 

Чого чекати від GoPro Hero 10?