Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чого варто чекати від Apple Watch Series 8?

Чого варто чекати від Apple Watch Series 8?

Традиційно, на вересневому заході в долині Купертіно, компанія Apple анонсує низку нових пристроїв та оригінальних фірмових аксесуарів. Включно з черговим поколінням iPhone, розробники покажуть ще й продовження лінійки смарт-годинників Apple Watch Series 8, які можуть отримати вбудований сенсор для вимірювання температури тіла.

Як повідомляє відомий аналітик Марк Гурман у своєму блозі в Bloomberg — смарт-годинник від Apple з великою ймовірністю отримає ще один новий сенсор на додачу до вже існуючого оснащення. Фактично, ви зможете використовувати вбудований термометр для замірів температури тіла, а смарт-система за необхідності порадить звернутись до лікаря або скористатись додатковим термометром.

Чого варто чекати від Apple Watch Series 8?

Звісно, що поки це лише припущення, та все ж воно має всі шанси стати реальністю після того, як розробники з Купертіно проведуть низку внутрішніх тестів. Також, як повідомляє Марк Гурман — опція заміру температури тіла може дати старт для створення нової версії Apple Watch з функціоналом призначеним для професійних спортсменів, екстремалів та трекінг-туристів. А от бюджетну модель SE, яку можливо представлять у ході осінньої презентації, розробники цією опцією не наділятимуть, а в черговий раз пропрацюють апаратні можливості.