Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чого чекати від презентації Apple в квітні 2021?

Чого чекати від презентації Apple в квітні 2021?

Apple планує провести захід у вівторок, 20 квітня, яке ознаменує випуск першого продукту в 2021 році. У квітні планується запустити ряд продуктів, таких як нові iPad Pro і кілька інших опцій, які очікуються в наступному році. перша половина 2021 року. Нижче представлені пристрої, які ми можемо побачити на квітневому заході Apple.

iPad Pro

Apple працює над новою версією 12,9-дюймового iPad Pro, який буде оснащений міні-світлодіодним дисплеєм, поліпшеною камерою, чіпом A14X, можливістю підключення Thunderbolt і, можливо, чіпом 5G. Більшість чуток про iPad Pro зосереджено на 12,9-дюймової моделі, але буде і 11-дюймова модель. Міні-світлодіодний дисплей буде обмежений 12,9-дюймовою моделлю, яка може бути обмежена при запуску. У моделях iPad Pro не буде ніяких змін в дизайні.

Чого чекати від презентації Apple в квітні 2021?

iPad mini

У 2021 році вийде нова версія iPad mini, і ходили чутки, що він може мати дисплей від 8,5 до 9 дюймів, але недавно просочилися фіктивні моделі не мали змін в дизайні. Оновлений iPad mini і раніше буде мати порт Lightning, а якщо буде дисплей більшого розміру, він буде реалізований за рахунок зменшення розміру лицьовій панелі.

Оновлений iMac

Apple розробляє новий iMac з «мовою дизайну iPad Pro» і більш тонкими лицьовими панелями, аналогічними лицьовим панелям Pro Display XDR, які можуть з'явитися вже на початку 2021 року. Очікується, що цей iMac матиме чіп Apple Silicon і Графічний процесор, розроблений Apple. У розробці знаходяться дві версії, одна буде розміром від 23 до 24 дюймів.
Недорогий iPad - Apple розробляє версію недорогого iPad дев'ятого покоління з 10,2-дюймовим дисплеєм і більш тонкої конструкцією (6,3 мм), яка схожа на знятий з виробництва iPad Air третього покоління.
AirTags

Apple в iOS 13 представила нову функцію Find My, яка дозволяє відстежувати пристрої iOS і macOS навіть без підключення для передачі даних, використовуючи переваги Bluetooth, і, за чутками, Apple може розширити це до тега Bluetooth, схожого на плитку, який можна було б прикріпити. до будь-якого пункту. Він може мати підтримку AR для виявлення об'єкта в кімнаті і прив'язки, щоб попередити вас, коли відстежується об'єкт переміщається занадто далеко від iPhone. Аналітик Apple Мінг-Чі Куо очікував, що AirTags будуть запущені в першій половині 2020 року, але цього не сталося, і тепер він говорить, що вони з'являться в 2021 році.

Чого чекати від презентації Apple в квітні 2021?

Акумулятор MagSafe для iPhone 12

Apple працює над акумулятором MagSafe для моделей iPhone 12, який буде прикріплюватися магнітним способом. Поки немає інформації про те, коли з'явиться акумуляторний блок, і Apple працює над вирішенням деяких технічних проблем, але в iOS 14.5 згадувалося про акумуляторному блоці, тому він може бути запущений в не настільки віддаленому майбутньому.