Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що відомо про Apple Watch Pro?

Що відомо про Apple Watch Pro?

Очікується, що оновлення лінійки Apple Watch Series 8 від розробників з Купертіно буде включати нову модель Apple Watch Pro. Як повідомляють інсайдери, згідно з новими витоками, вони матимуть плоский екран, радикально оновлений дизайн, сенсор вимірювання температури тіла та оновлений чіп S8.

У численних звітах та внутрішніх листах працівників компанії, не раз повідомлялося про презентацію ще однієї нової моделі Apple Watch цієї осені. Серед журналістів і аналітиків довго точилися баталії про те, якою буде ексклюзивна модель смарт-годинників. Але в результаті всі зійшлися на думці, що саме преміальний варіант Watch Pro може приєднатися до оновлених Apple Watch Series 8 та Apple Watch SE 2.

Подейкують, що новий Watch Pro буде ще більшим, міцнішим і призначений в першу чергу саме для активних користувачів. І на підтвердження цієї теорії, в суботній публікації інсайдер Macotakara заявив, що модель Pro буде на 7% більше за габаритами, ніж попередні базові варіанти Apple Watch.

Також в одному з доступних звітів згадується використання в Епл Вотч Про 1,99-дюймового дисплея, еволюція поточної прямокутної форми в менш округлий дизайн, включаючи плоский екран. Джерела в Китаї заявляють про комбінацію плоского дисплея з титановим корпусом, "як в iPhone 13 Pro", і єдиний розмір — 47 мм. Серед інших чуток про модель Pro від Епл, фігурує напрочуд високий цінник у 900 доларів, що ще раз нагадує нам про преміальний статус майбутньої новинки.

Епл Вотч 8 Про 2022