Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чутки про майбутні моделі iPhone і iPad Pro 2018

Чутки про майбутні моделі iPhone і iPad Pro 2018

І знову ходять чутки, на цей раз з соціальної мережі Weibo, там поділися повними характеристиками майбутніх нових iPhone і iPad Pro 2018.

Підтвердженої інформації про те, що це витік з офіційного сайту Apple - немає. Значить сильно вірити в цю інформацію не варто. Однак, за цими даними, компанія Apple випустить два телефони iPhone XS. Одна модель отримає 5,8-дюймовий OLED-дисплей, інша - 6,5-дюймовий. Обидва iPhone XS матимуть процесор Apple A12 з оперативною пам'яттю 4 ГБ. Корпуси телефонів будуть зі скла, а рамка буде з нержавіючої сталі. Об'єм вбудованої пам'яті смартфонів складатиме 64, 256 і 512 ГБ.

А так званий "iPhone 9" 6,1-дюймовий смартфон, за інформацією джерела отримає назву iPhone XC. Смартфон також як і інші нові моделі буде оснащений процесором A12, але ось оперативку він отримає тільки 3 ГБ і 64/256 ГБ вбудованої пам'яті. iPhone XC, вийде відразу в п'яти кольорах, повідомляє джерело: червоному, синьому, сірому, оранжевому і білому.

Також стали доступні характеристики нових iPad Pro 2018 з 11 і 12,9-дюймовими ЖК-дисплеями. За даними цього витоку, планшети будуть мати процесор A12X і з вбудованою пам'яттю 1 ТБ. Звичайно ці деталі не підтверджені і їм слід ставитися скептично.