Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Дисплей iPhone 11 Pro визнали найкращим у світі

Дисплей iPhone 11 Pro визнали найкращим у світі

Міжнародна технологічна корпорація DisplayMate вирішили протестувати флагманський смартфон від Apple — iPhone 11 Pro, а точніше його дисплей. Екран, що встановлений в новинці, виготовлений за технологією Super Retina XDR. Згідно з тестами дисплей отримав рейтинг А+. Такого рівня раніше досягав Samsung Galaxy Note 10+. 

Базуючись на наших великих лабораторних тестах і вимірах, iPhone 11 Pro отримує нагороду DisplayMate Best Smartphone Display Award, заробивши найвищу оцінку A+ в історії DisplayMate.

Дисплей iPhone 11 Pro визнали найкращим у світі

Користувачі, критики, журналісти, які вже мали змогу покористуватись новим смартфоном з лінійки 11 Pro зазначають, що кольори та яскравість просто вражають. Експерти під час тестів знайшли ще більше фішок та покращень в дисплеї iPhone 11 Pro:

  • У порівнянні з iPhone XS енергоспоживання зменшилось на 15%
  • Точність кольоропередавання досягла "ідеального" рівня 0,9 JNCD.
  • Пікова яскравість в режимі HDR — 1290 ніт
  • Коефіцієнт відображення екрану дуже низький, лише 4,5%
  • Мінімальні зміни в яскравості залежно від кута огляду
  • Найвищий рівень яскравості на домашньому екрані досягає 902 ніт.
  • Серед усіх смартфонів з OLED екранами iPhone 11 Pro показав рекордну яскравість.


Спеціалісти компанії, що проводила тести, відзначили, що флагман Apple 2019 на 18% яскравіший ніж половина смартфонів у світі. І попри це він має високий рівень автономності та енергоефективності. Вражає, чи не так? Мрієте стати щасливим власником новенького айфону? Команда Ябко залюбки допоможе з вибором! Купити оригінальний Apple iPhone 11 Pro Max можна у два кліки на сайті Ябко та забрати в одному з магазинів мережі в Україні.