Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

DJI представили нове покоління дронів Mavic 3 і Mavic 3 Cine

DJI представили нове покоління дронів Mavic 3 і Mavic 3 Cine

Компанія DJI вирішила потішити любителів та професіоналів екстремальної аерозйомки та представила нове покоління дронів Mavic 3 та Mavic 3 Cine. Новенькі флагмани безпілотної серії отримали покращені камери, ультрапотужну начинку та оновлений ергономічний дизайн.

Чим особливе нове покоління квадрокоптерів від DJI? Розробники наділили Mavic 3 Cine покращеною камерою Hasselblad, що здатна знімати відео ProRes 422 HQ з характеристиками 5,1K до 50 кадрів/с. Ще один бонус преміум версії — вбудований SSD на 1 ТБ.

Базовий Mavic 3 використовує передову систему з двох камер, але не здатен записувати в ProRes та без SSD на борту. Щодо камер, то до основного 24-мм об'єктиву додався гібридний зум-об'єктив з 28-кратним цифровим зумом. Система камер у базовій та преміум версії Mavic 3 дозволяє створювати відео в 4K при 120 fps та фото з роздільною здатністю 20 Мп.

DJI представили нове покоління дронів Mavic 3 і Mavic 3 Cine


Що ще цікавого? Відтепер нова версія працює на 15 хвилин довше, ніж модель Mavic 2. Тобто обидва дрони мають батареї, що розраховані на 46 хвилин польоту. Сенсори та інтелектуальне оснащення допоможе виявити перешкоди на відстані до 200 метрів, а не як раніше — лише 20 метрів.

На базі також технології APAS 5.0 та ActiveTrack 5.0, які здійснюють прийняття інформації від шести датчиків огляду та двох ширококутних сенсорів. І ще однією корисною опцією стане OcuSync 3+, з дальністю дії в 15 км та можливістю передачі зображення у якості 1080p/60fps.

Зовсім скоро ви зможете замовити базовий квадрокоптер DJI Mavic 3 або ж купити преміальний дрон DJI Mavic 3 Cine на сайті мережі магазинів Ябко :)