Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Щотижневий дайджест від Ябко

Щотижневий дайджест від Ябко

Компанія Apple переходить до фінальної стадії тестування бюджетного смартфона iPhone SE 2. Розробники переносять презентацію нових проєктів для Apple TV+, яку планували провести на міжнародній американській конференції SXSW. Фахівцям не вистачає деталей для ремонту смартфонів від Apple через поширення коронавірусу в Китаї. Детальну інформацію про події в цифровому світі читайте в нашому щотижневому дайджесті від Ябко.


Тестування анонсованого iPhone SE 2 завершують

Авторитетні джерела стверджують, що компанія Apple перейшла до фінальної стадії тестування анонсованого смартфона iPhone SE 2 на виробництві в Китаї. 

Останній звіт команди розробників підтверджує, що новий продукт може стати найуспішнішою моделлю, з коли-небудь випущених Apple. Хоча аналітики зазначають: смартфони з широкими та яскравими дисплеями все одно активно купуватимуть.

Щотижневий дайджест від Ябко

Очікуємо, що iPhone SE 2 буде оснащений IPS-дисплеєм, а список характеристик відповідатиме зазначеним в iPhone 8. Однозначних даних щодо діагоналі екрану ще немає. У різних джерелах інформація варіюється від 4.7 до 4.9 дюймів. Ймовірна вартість нового смартфона від Apple буде складати близько 399$.


South by Southwest: Apple тут не буде

Компанія офіційно заявила, що скасовує презентацію нових проєктів для TV+ на щорічній конференції, яка триватиме впродовж 13-22 березня в Техасі. 

Організатори очікували, що на заході світ побачать три оригінальні продукти для потокової передачі через Apple TV+: мультиплікаційний серіал “Центральний парк” від Лорена Бушара, документальний серіал “Дім” та нон-фікшн історію Спайка Джонса “Історія Beastie Boy”.

Та компанія заявила, що участь у цьому заході може стати каталізатором поширення коронавірусу. Крім того, від участі в конференції відмовився Amazon, а згодом ще й Facebook та Twitter.

Самі ж очільники SXSW поки не планують скасовувати захід, але обіцяють створити спеціальні умови, що запобігатимуть поширенню коронавірусної інфекції.


Ремонту продукції Apple більше не буде?

Представники Apple Store офіційно оголосили про нестачу техніки для заміни бракованих гаджетів.

Співробітники технічної підтримки попередили, що впродовж 2-4-х тижнів не зможуть замінити смартфони, які не підлягають ремонту. Деякі сервісні центри також нарікають на брак деталей, необхідних для налагодження роботи iPhone. 

Причина у швидкому поширенню коронавірусу в Китаї, який гальмує процес постачання для Apple. Китайські фабрики або працюють на половину потужності, або взагалі не функціонують.

Раніше компанія повідомила про скасування постачання iPad Pro, а нещодавно відзвітувала про перебої в отриманні iPhone 11, комп’ютерів Mac та смарт-годинників Apple Watch.

Щотижневий дайджест від Ябко

Очікуємо, що до кінця березня коронавірус піде на спад, а нові випадки захворювання будуть не такі часті, отож компанія Apple зможе налагодити процес постачання нових гаджетів та необхідних деталей для своїх продуктів.

Також сподіваємося, що нові проєкти для стрімінгу зовсім скоро таки представлять світові, а раніше анонсований бюджетний варіант iPhone SE 2 вийде на ринок уже найближчим часом.