Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Головні фішки та особливості iPad Pro M2 2022

Головні фішки та особливості iPad Pro M2 2022

Привіт, Ябко Друзі! Чи встигли ви вже познайомитись ближче з новими моделями професійних планшетів Apple iPad Pro 11 та Apple iPad Pro 12.9? Команда Ябко пропонує коротко та інформативно ознайомитись з родзинками цьогорічних моделей з лінійки Pro.

Нове покоління флагманів серед планшетів завоювало прихильність користувачів завдяки цікавим нововведенням та ексклюзивним можливостям, які досі не зустрічались в гаджетах від творців з Купертіно.

Звісно, що більшість потенційних покупців можуть не помітити зовнішніх відмінностей між варіантами 2021 та 2021 року. Проте, варто зауважити, що все найцікавіше дійсно приховано всередині.

Головні фішки та особливості iPad Pro M2 2022


Головна родзинка — чіп Apple М2. До речі, це перший iPad, який оснастили новим процесором М2, раніше таке оновлення отримали Apple MacBook Air 2022 та Apple MacBook Pro 13. Потужний чіп Apple M2 оснащений вісьмома ядрами ЦП, розділеними на чотири ядра продуктивності та чотири ядра ефективності.

Під час тестування, M2 приблизно на 15 відсотків швидше за M1. Окрім того, iPad Pro 2022 отримав 10 ядер графічного процесора, коли у попередній моделі 8 ядер GPU. У тестах модель 2022 року має приблизно 30% кращу графічну продуктивність проти варіанту 2021 року.

M2 також має покращений медіа-процесор, що включає прискорення для відео ProRes. Розробники з компанії Apple зазначають, що M2 може транскодувати відео ProRes в три рази швидше, ніж M1. Також відзначають, що 16-ядерний нейронний механізм M2 на 40 відсотків швидше, а 100 Гбіт/с уніфікованої пропускної спроможності пам'яті забезпечує 50% прискорення.

Головні фішки та особливості iPad Pro M2 2022


Підтримка фірмового стилуса Apple Pencil 2-го покоління — це вже не новина, але з приходом нового чипа Apple М2 з'явилася цікава фішка із розпізнаванням наближення під назвою Apple Pencil Hover.

Завдяки даній опції система планшета Епл Айпад Про 2022, може передбачати ваші натискання за допомогою стилуса ще "в повітрі", до 12 мм від екрана, що насправді неймовірно. Така фішка буде корисною художникам, ілюстраторам, графічним дизайнерам, яким потрібно бачити точку дотику планшета та стилусу ще до того, як ви це зробите.

У складних картинах чи роботі з графічними елементами — це просто мастхев. Ну і звісно, що це одна з найважливіших фішок, які можуть змусити вас захотіти купити планшет саме на базі М2, а не М1.



І що не менш важливо, готові шедеври ви зможете завантажувати та надсилати з приголомшливою швидкістю. Адже новинка підтримує Wi-Fi 6E, що дозволяє планшету використовувати спектр 1200 МГц.

Щоб скористатися ним, вам знадобиться маршрутизатор Wi-Fi 6R, який є далеко не у всіх, та все ж така можливість істотно покращує і розширює межі для роботи та творчості.

Також варто згадати про нову версію операційної системи iPadOS, що й надалі стає ще більш схожою на десктопні варіанти, та відкриває нові можливості для професійних завдань, полегшує багатозадачність та одночасну роботу у кількох ресурсомістких застосунках.

Головні фішки та особливості iPad Pro M2 2022