Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

IFA 2019: Що нового?

IFA 2019: Що нового?

На виставці електроніки IFA, що минулого тижня пройшла у Німеччині технологічні гіганти, як Sony, Acer, Asus, Samsung, Nokia, Bosh, Huawei та ще багато інших, представили низку унікальних продуктів та свої плани щодо подальших розробок. Сфера презентації дуже розгалужена і не обмежувалась лише портативними гаджетами. На виставці можна було побачити й нові смарт-телевізори, побутову техніку, системи "розумний дім", пристрої для геймерів, смарт-годинники, переосмислені культові пристрої, акустичні системи. Кожен павільйон оформлений у найкращих фірмових традиціях з низкою інтерактивних опцій.

«Історія успіху IFA заснована на постійних інноваціях у наших галузях і їх здатності реагувати на потреби споживачів. IFA продовжує залишатися найважливішою у світі платформою для побутової електроніки і побутової техніки, і є ключовим чинником зростання наших галузей та інновацій», — сказав Ганс-Йоахім Камп, голова наглядової ради Consumer & Home Electronics GmbH, одного з організаторів IFA.

Компанія Garmin добряче попрацювала і презентувала кілька новинок у вже наявних лінійках годинників та два покоління абсолютно свіжих пристроїв. Відтепер ви зможете купити флагманський Garmin Fenix 6, новий фітнес-годинник Venu, Garmin Vivoactive 4 та 4S, годинники присвячені супергероям Marvel — Legasy Hero. Всі годинники отримали кольорові сенсорні дисплеї та працюють зі смартфонами на базі iOS та Android.


Геймери будуть шоковані! Адже вже до кінця року у фанатів віртуальних пригод з'явиться можливість придбати унікальну річ. Ігрова система Acer Predator Thronos Air забезпечує максимальне занурення в атмосферу гри. Це повноцінний комплекс з трьох широкоформатних екранів, професійної клавіатури та миші, неймовірно зручного ортопедичного крісла. Вартість мрії кожного геймера — близько 250 тисяч гривень.


Компанія Sony воскресила легендарний Walkman. Плеєр як дві краплі води схожий на оригінал, який був популярним у 1980-х роках. Так, сучасна версія вже не програє касети, а має на борту 16GB пам'яті для музичних композицій. Також він оснащений 3,6 дюймовим HD-дисплеєм, модулем Wi-Fi та портом USB-C для підзарядки. Працює на базі Android, та забезпечує до 26 годин автономної роботи.