Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iOS 12. Крок до подолання залежності від iPhone.

iOS 12. Крок до подолання залежності від iPhone.

На презентації 2018-го року компанія Apple вирішила приділити увагу не лише вагомим технологічним впровадженням, а й одному з рішень серйозної проблеми ХХІ століття, яка щодня стає актуальнішою — залежності від смартфона. Смартфони Apple — одні з найпопулярніших пристроїв у світі. Сьогодні новенький iPhone можна помітити у руках ледь не кожного перехожого. Тому не дивно, що саме спеціалістам Apple доведеться вчити людей користуватися смартфонами раціонально та не витрачати весь свій час милуючись інформаційними стрічками.

iOS 12 отримала новий пункт у налаштуваннях під назвою Screen Time. Завдяки новій функції стане можливо відстежити, як часто ми користуємось різними категоріями додатків і скільки часу на них витрачаємо. О, так! Шанс, що багатьох користувачів результати статистики приведуть в жах — практично 100%, адже мало хто з нас розуміє, скільки вільного часу забирає у нас смартфон. Система дуже точна і прискіплива, тому буде враховувати весь найменший час, навіть ті, практично непомітні, десять секунд на перевірку сповіщень в Instagram.

iOS 12. Крок до подолання залежності від iPhone.

Ну, і після приголомшливих цифр у користувачів є два шляхи. Перший варіант — просто забути про статистику і так, як перше продовжувати користування смартфоном. Другий варіант — задуматись і спробувати раціонально змінити підхід до користування гаджетами. Для другого варіанту хлопці та дівчата з Apple придумали «Обмеження на додатки». Суть цієї функції проста — для кожного додатку ви можете запустити таймер на 24 години, і після вичерпання встановленого часу — додаток вже не запуститься. (Звичайно, це налаштування можна відключити, та повернутись до першого варіанту).

Оновлений режим «Не турбувати» — це теж крок до спокійного сну чи повноцінного відпочинку без смарфону. Перед сном рука так і тягнеться перевірити стрічку Instagram чи прочитати нові повідомлення. В новій iOS 12 ви можете налаштувати цей режим вручну або встановити автоувімкнення, в такому випадку повідомлення та сповіщення не будуть відображатись на екрані блокування.