Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iOS 15: відстеження харчування, налаштування повідомлень тощо

iOS 15: відстеження харчування, налаштування повідомлень тощо

iOS 14 був чудовим, але потрібно зробити набагато більше.


iOS 15: відстеження харчування, налаштування повідомлень тощо


Торішній випуск iOS 14 став одним із найкращих оновлень iPhone. Apple досягла значних успіхів, завдяки масштабному переробленню домашнього екрану, величезному вдосконаленню конфіденційності та запізнілому впорядкуванню інтерфейсу Siri. А наступні оновлення продовжували розвиватись, і майбутній випуск iOS планує розблокувати Apple Watch, прозорість відстеження додатків та безліч інших налаштувань та доповнень.

З нетерпінням чекаючи iOS 15, ми все ще хочемо, щоб Apple вирішила деякі наші скарги (Siri), але додавання великих змін, таких як Бібліотека програм та віджети домашнього екрану, продемонстрували довгий шлях до того, щоб зробити iOS більш сучасною та гнучкою мобільною операційною системою. Сподіваємося, Apple піде ще далі. Ось деякі з наших найбільш бажаних функцій та змін для основного оновлення ОС iPhone цього року.

Оновлення 25.05.21: Нова чутка стверджує, що iOS 15 включатиме налаштування темного режиму, відстеження їжі та нові налаштування сповіщень на екрані блокування.


iOS 15: бета-версія та випуск

Починаючи з iOS 5, Apple дотримується дуже жорсткого графіку випусків своїх щорічних оновлень ОС. Ми можемо очікувати розкриття iOS 15 на WWDC під час основної доповіді 7 червня, після чого — бета-версія для розробників, публічна бета-версія, а потім загальний реліз у вересні, який, можливо, збігається із запуском наступного iPhone.


iOS 15: очікувані нові функції

Ми не знатимемо багато про iOS 15 до WWDC, але звіт Bloomberg проливає трохи світла на плани Apple щодо нової ОС. Хоча деталі скупі, Марк Гурман повідомляє, що Apple прагне додати новий екран блокування до iPhone, що було б бажаною зміною.

Повідомляється, що Apple також прагне змінити спосіб обробки повідомлень, що стало серйозною проблемою для користувачів iPhone. Гурман каже, що iOS 15 додасть нову функцію, яка дозволить користувачам встановлювати різні уподобання сповіщень, наприклад, якщо телефон видаватиме звуковий сигнал або вібруватиме, залежно від їхнього поточного стану. Як повідомляється, Apple представить нове меню, яке дозволяє користувачам вибирати, їдуть вони, працюють чи сплять, яке буде показано на оновленому екрані блокування та в Центрі управління. Крім того, можна буде встановити автоматичні відповіді на повідомлення на основі статусу користувача — ця функція наразі доступна лише під час руху.


iOS 15: відстеження харчування, налаштування повідомлень тощо


Гурман каже, що iOS 15 також буде базуватися на функціях конфіденційності, які вона надала в iOS 14, причому однією з запланованих нових функцій є нове меню, яке покаже користувачам, які програми мовчки збирають дані про них. І нарешті, Apple також працює над оновленням повідомлень, «з кінцевою метою виступати як соціальна мережа та краще конкурувати з WhatsApp Facebook Inc.», але це може надійти до пізнішого оновлення iOS.

У своєму Twitter Коннор Джуїс, який стверджує, що бачив iOS 15, каже, що Apple додасть систему аналізу харчування (яка схожа на MyFitnessPal або Lose It!). Він також підтверджує раніше повідомлені чутки, такі як зміни в Повідомленнях, сповіщення на екрані блокування та налаштування інтерфейсу в темний режим.