Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що нового? iPad 2018 вже близько!

Що нового? iPad 2018 вже близько!

27-го березня 2018 року відбулась весняна презентація від компанії Apple, що була присвячена розвитку технологій у сфері освіти. Місце обрали також відповідне — Lane Tech College Prep High School у Техасі (штат Іллінойс).

Основою презентації став новий iPad 2018 року з 9,7 дюймовим екраном та потужним чіпсетом Apple A10 Fusion, що аналогічний тому, який використовується в Apple iPhone 7. 64-бітна архітектура та 4Гб оперативної пам’яті дозволять комфортно працювати з фото та відеоредакторами, навчальними програмами та доповненою реальністю. Оновлений планшет отримав безліч крутих додатків, як от сканер Touch ID, фронтальну FaceTime HD-камеру, а також основну камеру на 8 Мп, LTE-модуль і до 10 годин автономної роботи. 

 

Що нового? iPad 2018 вже близько!

 

Компанія вирішила зробити символічний подарунок для школярів — вони матимуть змогу скористатись безкоштовним сховищем iCloud розширеним до 200GB. Цікавим апгрейдом для пристрою є підтримка Apple Pencil та Smart Keyboard, що було можливим раніше лише у Pro версіях планшетів.

Новий iPad доступний уже з установленим додатком Apple School Manager для контролю рівня успішності та моніторингу навчального процесу. Також ексклюзивно для iPad 2018 випустили оновлення iOS 11.3. Дане оновлення містить у собі багато нових і цікавих функцій. Наприклад, повідомлення в iCloud, анімодзі в iMessage та нові можливості у відображення стану акумулятора й рекомендації щодо його оптимального використання. Ще у Apple Music стануть доступними відеоролики, які можна буде переглядати без реклами, а Apple News відображатимуть щоденну підбірку роликів у розділі For You.

Увазі потенційних покупців планшета представили ще й оновлення ARKit 1.5, яке дозволяє розробникам робити ще більше цікавих речей, як от переміщати та змінювати об’єкти у вертикальних площинах.