Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iPad mini Pro: чутки

iPad mini Pro: чутки

Очікується, що Apple випустить iPad mini шостого покоління в першій половині 2021 року, можливо, вже в березні цього року, на основі давніх чуток. Однак нові плітки про Азію, які набрав популярності за останні 24 години, передбачають, що "iPad mini Pro" надійде у другій половині цього року.

Згідно з публікацією в корейському блозі Naver, автор якої невідомий, пристрій має 8,7-дюймовий дисплей, який розміщений у шасі, що має збільшену ширину та зменшену висоту порівняно з існуючим iPad mini 5.
Цей так званий "iPad mini Pro" нібито пройшов початкову стадію розробок і планування продуктів від Apple, і в даний момент перебуває на стадії проектування "P2", Apple незабаром розпочне тести дизайну (DVT). У типовій дорожній карті продукту Apple вона подає його на перевірку виробництва, перш ніж дає зелене світло для масового виробництва пристрою.

У потенційно пов'язаних чутках, випадковий китайський виток Канг у вівторок заявив, що "повноекранний iPad меншого розміру" в даний час перебуває на стадії проектування P2 і все ще очікує на технічні тести. Більше деталей не повідомляється. У будь-якому випадку, такому пристрою все одно доведеться подолати кілька перешкод перед будь-яким запуском.

iPad mini Pro: чутки

iPad mini‌ нещодавно отримав оновлений дизайн у 2015 році з четвертою ітерацією. Хоча пристрій отримав незначне оновлення в 2019 році з чіпом A12 Bionic, дисплеєм True Tone, Bluetooth 5.0 та підтримкою Apple Pencil, ‌iPad mini‌ вважається запізнілим для оновлення.

Аналітик Apple Мін-Чі Куо заявив у травні 2020 року, що наступне покоління "iPad mini" матиме дисплей розміром 8,5 - 9 дюймів, що перевищує поточний 7,9-дюймовий екран, тоді як нещодавній звіт японського сайту Mac Otakara, посилаючись на джерела ланцюга поставок у Китаї, заявив, що наступний «iPad mini» матиме 8,4-дюймовий дисплей. Про подібні розміри 8-дюймових «iPad mini» повідомляли й інші джерела.
Однак, на відміну від iPad Pro та iPad Air, які за останні роки втратили свої великі рамки та кнопки додому для більш сучасного дизайну всього екрану, шосте покоління «iPad mini», як повідомляється, дотримуватиметься своєї поточної мови дизайну. У звіті Mac Otakara пояснюється, що ‌iPad mini‌ розширить свій дисплей за рахунок зменшення рамки, але він буде схожий на ‌iPad Air‌ 3, з кнопкою Home Touch Touch, великими верхніми та нижніми рамками та портом Lightning.

Mac Otakara вважає, що оновлений ‌‌iPad mini‌‌ буде презентовано в березні, тож він може дебютувати на заході пізніше цього місяця, якщо Apple дотримуватиметься останніх традицій. Це також відповідає твердженню Куо про те, що наступний «iPad mini» з’явиться в першій половині 2021 року.